Haunted Houses

Disturbia

In het midden van "the Underworld" is Disturbia te vinden, de dimensie tussen aarde en hel. Een angstaanjagend doolhof van absolute duisternis een desoriëntatie leidt tot niets en voelt men voortdurend de adem van de hel in de nek. Dit is waar de verleidde en verraden geesten van de Soul Collector passeren op hun weg naar de eeuwige straf. Alleen de meest moedige en resistente mannen en vrouwen kunnen verdragen de ziek en gekweld kreten van de arme zielen wanhopig vechten hun gruwelijke lot.

The Temple

Dit is de tempel ruïne van koning Antonius zijn heilige priesters. Hier kwam hij om te bidden en wanneer geleiding zocht. De priesters zelf woonde hier al heel hun leven en nooit verlieten zij de aura van deze tempel. Dit maakte dat ze er nogal griezelig en ziek uit zagen. Toch vertrouwde Antonius zijn priesters met zijn leven. En hier kreeg hij ook zijn advies toen de  de "Soul Collector" hem verradde. Dit is de plaats waar de koning zijn eigen hart heeft uitgesneden. Toen de priesters stierven van de honger jaren later, zijn ze hier begraven in hun tempel ...

Heden

Deze ruïne kom weer tot leven een van de "Soul Collector" Ook grijpt de geesten van de overleden priesters en ontwaakt ze uit de dood! Deze priesters spoken door deze donkere tempel en zij hebben altijd al de indringers, welke bij het betreden van verboden terrein de pristers stoorden in hun gebeden, gehaat. Zij zullen  hun tempel beschermen tegen alle indringers en hun zielen dragen niet langer goede wensen uit ....

The Asylum

The Asylum

The Tomb of king Antonius

Dit is waar de priesters zetten koning Antonius aan zijn eeuwige rust. Het graf werd gebouwd als een labyrint zodat de demonen en raiders graf niet kon vinden hun weg naar het graf. Maar uiteindelijk de archeoloog Walter Peck ontdekte het toch. In de legende zegt, dat zijn naaste Antonius bewakers Cassius en Brutus waren zo toegewijd aan hun meester, dat zij gedood zich in dit graf te bewaker Antonius zijn kist voor eeuwig. Hun lichamen werden opgesloten in het graf links naar rechts met hun koning om hem te beschermen tegen The Soul Collector in de dood.

Heden

Walter Peck, niet wetende welke gevolgen het zal hebben, zet Antonius zijn hart in zijn lichaam. De Soul Collector glimlacht naar beneden op de tom bas was hij bijna succesfulle terug bedrogen door Antonius en zijn priesters ... maar vanavond is het lot van zijn vriend en hij verzamelt een hele koninkrijk met een staking. Walk the graf en zien wat er van de oude koning Antonius en zijn twee trouwe bewakers Cassius en Brutus ... ze daadwerkelijk in staat om hun koning te verdedigen tegen de verzamelaar van zielen?

Rosemarie´s Nightmare continues

Rosemarie´s Nightmare continues

Meer artikelen...

  1. The Carn-Evil