Kingdom of Lost Souls

In oude tijden, meer dan 2000 jaar geleden, de machtige en gerespecteerde koning regeerde over de Antonius kleinste maar ook het meest welgestelde koningrijk bekend voor de mens. De legende gaat, dat zijn mooie en goedhartige vrouw leonara werd gebeten door een dodelijke slang en sterven. Veel genezers en lokale medicijnmannen probeerde te redden haar leven zonder succes. Antonius was wanhopig, maar in de donkerste uur een hooded vreemdeling arriveerde en beweerde dat hij kon Leonora haar leven te redden tegen de prijs van de koning zijn ziel en de zielen van alle stedelingen in zijn koninkrijk. In zijn laatste daad van wanhoop de koning aanvaard de voorwaarden van de overeenkomst met deze mysterieuze man.

Opeens leonara haar ogen geopend en ze wakker te genezen en gezond. Maar Antonius zijn blijdschap was van korte duur. Wat de koning niet kon weten was dat de man met de kap was eigenlijk de Ziel Collector! En hij verraden Antonius, dis hij beloven leonara redden, maar dat deed hij niet zeggen dat hij zou laten de koning houden haar! The Soul Collector nam leonara met hem en beloofde de koning dat hij woedend zal terugkeren naar verzamelen zijn overeenkomst in 2000 jaar. Koning Antonius was onrustig en vroeg zijn wijste priesters om uit te vinden een manier om de Collector van de cheat Zielen op hun pact. De priesters besloten dat wanneer de koning stierf, zou hij zijn hart verwijderd en ver weg begraven. los van het lijk, om ervoor te zorgen dat Antonius zijn ziel niet zou worden in zijn lichaam wanneer de Collector terug. De koning was zo bang dat toornige en sneed hij zijn eigen hart rechts daar, het doden zelf. De priesters vervolgens begroeven hun koning als ze had gewild en het koninkrijk viel in armoede en despait.

Bijna 2000 jaar later, de jonge Britse archeoloog Walter Peck ontdekte het graf van Koning Antonius en zijn gebalsemd lijk, maar het hart ontbrak. Kort daarna, een boer ontdekt een begraving urn op zijn eigendom, dat een gebalsemd hart gehouden. Hij meldde dit aan de lokale archeologen en velen kwamen om de site in het geloof graven om een hint aan wie het hart behoort te vinden. Onder hen was Walter Peck, die dacht dat het hart in de urn moet degene die werd teruggebracht van koning Antonius lijk.

Heden

2000 jaar later, Walter Peck herenigt koning Antonius zijn lijk met het hart in de urn. Net binnen tijd .... sinds de verzamelaar van Souls is nu al te wachten om te verzamelen zijn betalingen. Vanaf vanavond de Het rijk van koning Antonius zal pas bekend zijn als het Koninkrijk van verloren zielen.