Haunted House Opwijk

De tweede editie van het Haunted House belooft zijn voorganger in alle opzichten te overtreffen. Een ordinair spookkasteel is het zeker niet, we drijven de spanning wat meer op. Verwacht je aan een angstaanjagend decor met overtuigende acteurs die onverwacht uit elke hoek kunnen springen.

Beeld je in dat je bij elke stap twee keer achterom zal willen kijken om zeker te zijn dat je niet gevolgd wordt, dat elk klein geluidje een koude rilling op je rug zal veroorzaken. Weet dat elke persoon een verdachte is, je bent bij niemand meer veilig. Ga je met vrienden naar binnen? Denk je ook dat je met vrienden terug buiten zal gaan?

Wie waagt zich in ons Haunted House? Wij verwachten jullie alleen of maximum met drie tegelijk. In kleine groepjes gaan jullie binnen en leven jullie mee in het avontuur. Kamer per kamer ontdekken jullie wat velen vrezen. Moorden, slachtpartijen, insecten en duistere krachten zullen jullie gegarandeerd de stuipen op het lijf jagen. Vrees echter niet, we raken jullie niet aan. Daarvoor zijn jullie te kostbaar. We verwachten dan ook dat jullie onze acteurs en decors onaangetast laten.

We doen ons best om bepaalde delen zo duister mogelijk te maken, daarom vragen we jullie om GSM’s niet boven te halen. We hoeven het waarschijnlijk niet te vermelden, maar roken en vuur houden we ook graag uit de buurt. Met dit alles in gedachten hopen we jullie tegen te komen in de donkere gangen, of durf je niet?

Waar

Het Haunted House is te vinden in de voormalige Flakt gebouwen, Doortstraat 2 in Opwijk (BE).

Je wandelt, fietst, rijdt eerst de parking op en gaat de poort door met aanduiding "Haunted House". Je vindt ons aan de achterkant van het terrein. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Wanneer

23, 24, 30, 31 Oktober 2009 en 6 en 7 November 2009 en de openingsuren zijn van 20u tot 24u op 31 oktober zelfs extra lange openingsuren van 19u tot 01u.

Kosten ?

Aan de kassa
Volwassenen 5€
Studenten met studentenkaart 4€
In voorverkoop
Iedereen 4€

Voorverkoop adressen!

Opwijk

  • Thursday's cafe, Marktstraat 63 1745 Opwijk
  • Sintpauluskaffee, Processiestraat 20 1745 Opwijk

Aalst

  • Las Fiestas, Gentse Steenweg 255 9300 Aalst