Movie Park Halloween Horror Fest 2009

Halloween Horror Feest

De Horrorwoodstudio's liggen in Bottrop-KircHELLen.

 

In Movie Park Germany is het Halloween Horrorfeest intussen al traditie. De afgelopen jaren heeft het horrorfeest met soms wel liefst 26.000 bezoekers per dag niet alleen bezoekerrecords in het park gebroken, maar ook vijf keer achtereen de Parkscout.de-Award voor het "Beste event van het jaar" voor het park in de wacht gesleept.

Dit jaar ondergaat het anders zo vriendelijke familiepark elke donderdag- vrijdag- en zaterdagavond een verandering in de Horrorwoodstudio's: de fiulmstudio' s en sets worden door monsters belegerd. Meer dan 250 ondoden, monsters en afschuwelijke creaturen begeven zich onder de gasten en zullen ze leren griezelen. Mystiek licht, donkere nevel en griezelige muziek zorgen in het hele park voor een spookachtige stemming.

Hier zet Movie Park Germany maatstaven. Het heeft als eerst vrijetijdspark het Amerikaanse Halloweenfeest naar Duitsland gehaald. Ondanks de enorme inzet die dit evenement kost, zijn de vijf extra attracties en de speciaal geproduceerde Halloweenshow bij de normale toegengsprijs inbegrepen. Griezelvrienden die pas ' s avonds de deur uit durven, hoeven na 15 uur zelfs nog maar 24 euro te betalen.