Haunted Houses

The Dark Goldmine

In deze filmstudio moest een film over een goudmijn gedraait worden, nu hebben de toneelspelers zich in zombies veranderd en en nemen ze de gasten mee op een rit de gruwelijke diepzwarte donkerte in.

Deathpital

Wie zich vrijwillig durft te begeven in het horrorlabyrint dat met een oppervlak van 1300 vierkante meter het grootste van europa is, moet zenuwen van staal en een hart van steen hebben. In dit ziekenhuis is echter geen hoop op genezing, want tot nu toe is er nauwelijks iemand die de spoedopname ongedeerd heeft verlaten.

Movie Park Germany - Halloween Horror Feest - DeathpitalMovie Park Germany - Halloween Horror Feest - Deathpital

Baboo Twister Club

Niet voor mensen met zwakke zenuwen, want in deze club staat je wat te wachten! Een relaxed drankje aan de bar zal hier niet te krijgen zijn. Wie het toch waagt om een blik in de ogen van de bardames te werpen zal de Baboo Twister Club niet zonder spijt verlaten.

Movie Park Germany - Halloween Horror Feest - Baboo Twister ClubMovie Park Germany - Halloween Horror Feest - Baboo Twister ClubMovie Park Germany - Halloween Horror Feest - Baboo Twister ClubMovie Park Germany - Halloween Horror Feest - Baboo Twister ClubMovie Park Germany - Halloween Horror Feest - Baboo Twister ClubMovie Park Germany - Halloween Horror Feest - Baboo Twister Club

Noxam Nocere

In dit huis is het griezeliger dan in welke horrorklassieker ook. Hier verzamelen zich alle bloeddorstige creaturen, verschrikkelijke beesten en bloedzuigende vampiers die typisch zijn voor een echte horrorfilm. Maar let op : Wie de weg kwijtraakt blijft misschien voor de rest van zijn tijd in de diepten van het griezelhuis spoorloos verdwenen!

Movie Park Germany - Halloween Horror Feest - Noxam NocereMovie Park Germany - Halloween Horror Feest - Noxam NocereMovie Park Germany - Halloween Horror Feest - Noxam Nocere Movie Park Germany - Halloween Horror Feest - Noxam Nocere