Walibi Belgium 2009

Haunted Houses

Zoo Terror

Treed binnen in de zoo van Draco’s Monsterfestival en maak kennis met de griezeligste én gevaarlijkste creaturen uit onze dierentuin. Maar wees niet bang, hier kan niets met je gebeuren...
(Niet aanbevolen onder 16 jaar)

Monster Circus

Kom erbij, kom erbij. Wat maakt jullie zo bang? Hadden jullie nooit gedacht dat de natuur zo'n vreemde wezens kon voortbrengen?

De vrouw met de baard, de man zonder ledematen, de dwergen en de reuzen hebben mooie verrassingen voor jullie in petto. Worden jullie niet snel misselijk? Echt niet? Hebben jullie vaak nachtmerries? Dan is dit niets voor jullie.

Ga in geen geval klagen bij de Directeur van het Circus. Want dan dreigt het echt fout te lopen ...

 

Slang

Beste bezoekers, deze slang is 80 meter lang. De brave mensen die haar hebben opgevoed, weten niet meer wat ze moeten uitvinden om haar te voeden. Kom binnen. Laat jullie niet afschrikken door haar angstaanjagend uiterlijk. Hoewel ze altijd uitgehongerd is, moeten jullie niet bang zijn.

Ziezo. Hou jullie nu rustig. Laat jullie rustig verteren. Ga door haar ingewanden en haal jullie neus niet op wanneer jullie ontdekken wat ze gegeten heeft. Bovendien krijgen jullie niet te doen met een ondankbaar wezen. Aan het einde van het parcours zal ze jullie toekomst voorspellen, als jullie nog in staat zijn om dat te horen, natuurlijk.

 

 

Clown' s River

In het Circus van Draco brengen de clowns je niet aan het lachen. Erger nog, telkens wanneer ze tevoorschijn komen, maakt het publiek zich uit de voeten. Voor hen is dat niet zo erg. Ze vinden het verschrikkelijk om mensen te zien. Bovendien hebben ze een hekel aan kinderen.

Als er kinderen bij zijn, blijven ze thuis, achter de schermen. Probeer vooral niet om ze daar te verrassen, behalve als jullie met de boot gaan. Dan kunnen ze jullie niet te pakken krijgen, of tenminste, in principe niet. Zo zouden jullie hun schrikwekkende geheim kunnen ontdekken.

Gaan jullie wel de kans krijgen om terug te komen en het aan iemand verder te vertellen?