Personages

Een kleine toelichting van de belangrijkste personages van de Halloween Fright Nights 2009 in Walibi World.

Beetlejuice

Beetlejuice is een geest uit het dodenrijk. Hij heeft sinds de Halloween Fright Nights 2008 een eigen show in Walibi World. Als je Beetlejuice zijn naam drie keer uitspreekt verdwijnt hij. Doe je dat nog een keer dan komt hij weer tevoorschijn. Ook tijdens de 2009 editie van de Halloween Fright Nights is Beetlejuice weer van de partij in Walibi World.

De rol van Beetlejuice word vertolkt door de acteur Jeffrey Erens (link naar zijn persoonlijke homepage).

Eddie

Eddie de ClownEddie is een horrorclown. Hij is de opvolger van Dr. Shock. Toen Eddie gecreëerd was liet hij Dr. Shock in 2007 verdwijnen en werd hij de nieuwe monsterleider. In 2008 heeft Eddie een film gemaakt: Eddie the Movie. Deze film is te zien via de website MyVideo. In de film speelden onder andere: Levi van Kempen, Joris Putman en Bonnie St. Claire. Ook had Eddie tijdens de Halloween Fright Nights van 2008 een eigen show, de Eddie's Try or Die Show. In deze show daagde hij bezoekers uit om geconfronteerd te worden met hun eigen nachtmerries.

De rol van Eddie de Clown word vertolkt door de acteur Rudy Hellewegen (link naar zijn persoonlijke homepage).

 

The Gravedigger

The Gravedigger is een nieuw personage tijdens de Halloween Fright Nights van 2009. Hij is de enige begrafenis ondernemer van Nederland die voor zijn eigen lijken zorEddie de Clown en The Gravediggergt. Dat doet hij met een bats waar hij bovenop een taser heeft bevestigd.

De acteur die de rol van "The Gravedigger" vertegenwoordigd is Harold Verwoert. ( Link naar zijn persoonlijke homepage )