Arrangement

Halloween Fright Nights Arrangement
(groepen vanaf 20 personen, vanaf €39,- per persoon)

Entree tot Walibi World:
Vanaf 10:00 uur ’s ochtends entree tot Walibi World. Jullie kunnen genieten van alle reguliere spectaculaire attracties en shows.

Halloween Buffet*:
Na alle heftige attracties wordt het tijd om wat te eten. Tijdens het Halloween Buffet worden griezelige Halloween gerechten geserveerd vanuit verschillende kraampjes. Gedurende één uur kunnen jullie onbeperkt eten en drinken (non-alcoholische dranken). Het Halloween Buffet vindt plaats op de volgende tijden:

Sessie 1: 16.00 – 17.00 uur
Sessie 2: 17.30 – 18.30 uur

Bezoek Haunted House:
Na het heerlijke buffet is het tijd voor de volgende uitdaging; een bezoek aan één van de angstaanjagende Haunted Houses. Durft iedereen mee? Komen jullie ook zonder kleerscheuren van deze beproeving af, dan staat

Aan één Haunted House niet genoeg? Tegen een kleine meerprijs is het ook mogelijk om alle drie de Haunted Houses te bezoeken. Willen jullie niet in de rij staan voor de Haunted Houses informeer dan naar de R.I.P. pass. Met de R.I.P. pass kunnen de drie Haunted Houses bezocht worden zonder wachtrij.

*Het Halloween buffet is ook los te boeken voor zowel particulieren als bedrijven. Bestel je tickets voor het Halloween Buffet vooraf, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.