Europa Park Terenzi Horror Nights 2010

Europa-Park organiseert wederom Europa’s grootste Halloween-feest

Europa-Park organiseert wederom Europa’s grootste Halloween-feest
van 1 oktober tot en met 7 november

Grootste pompoen ter wereldEuropa-Park, Duitslands grootste attractiepark, pakt dit najaar weer flink uit. Van 1 oktober tot en met 7 november kunnen bezoekers vanzelfsprekend genieten van de meer dan 100 attracties en shows, maar ook lekker griezelen tijdens de Halloween-weken. Het park is dan tot in de kleinste uithoeken in Halloween-sferen gebracht. Daarnaast zijn er optredens van DJ BoBo en de echte horror-liefhebbers kijken weer uit naar de Terenzi Horror Nights. Begin dit jaar werd dit evenement nog bekroond als 'beste horror-event ter wereld'.

Lees meer: Europa-Park organiseert wederom Europa’s grootste Halloween-feest

Nieuwe soundtrack Terenzi Horror Nights

Het is twee jaar geleden dat Marc Terenzi voor zijn album 'Black Roses' in de studio was. Nu is de Amerikaanse zanger aan het werk om voor Europa-Park nieuwe liedjes voor de Terenzi Horror Nights soundtrack te maken. Zelf heeft hij drie nummers ingezongen tijdens de opnames die plaats vonden in de Mack Solutions Studio van het Europa Park.

Samen met zijn componist en producer Benny Richter, heeft Marc Terenzi in de afgelopen tijd nieuwe teksten geschreven en gesleuteld aan nieuwe nummers die niet alleen hitpotentie hebben, maar ook perfect passen in de sfeer van de Terenzi Horror Nights. Je kunt de nummers horen op de soundtrack, maar ook live tijdens een spectaculaire show bij het Halloween spektakel  wat van 1 Oktober tot 7 November 2010 op vrijdag en zaterdag word gehouden. De emotionele ballad, en twee rock nummers die geschreven zijn door Marc Terenzi, zijn kenmerkend voor de Terenzi Horror Nights soundtrack, die met ingang van 13 September 2010 in de Europa-Park online shop en in de platenzaken verkrijgbaar zal zijn.

Met "Children of the Night","Swallow the Sun" en "Forever is for you" vertellen "Marc Terenzi en Benny richter een fascinerend verhaal vol drama.

De Terenzi Horror Nights, die onlangs in London een award voor de beste attractie wonnen in een strijd tegen onder andere, Universal Studios Florida (USA), Busch Gardens Tampa (VS), Knotts Berry Farm California (USA) en Disneyland Parijs, zullen plaatsvinden vanaf 1 okober tot 7 november 2010 in het Europa-Park.  De initiatiefnemers Marc Terenzi en Michael Mack van het Europa Park management, beloven een Halloween evenement van wereldklasse, die de bezoekers met veel nieuwe schrik elementen meeneemt in een eigen Horrorfilm.

 

 

 

Terenzi Horror Nights genomineerd

De Terenzi Horror Nights 2010 zijn genomineerd als "Beste internationale Attractie" op de toonaangevende europese beurs voor halloween industrie. De winnaar van deze prijs wordt op 6 mei 2010 in London bekend gemaakt.

Een lijst van de overige genomineerden is te vinden op deze link.

Terenzi Horror Nights winnen Award

De Terenzi Horror Nights hebben de award voor "Beste internationale Attractie" gewonnen op de voor de halloween industrie toonaangevende europese beurs "ScareCON" op 6 mei in London.

De Terenzi Horror Nights lieten de volgende genomineerde evenementen achter zich:

• Howl O’Scream at Busch Gardens Tampa, USA
• Halloween Horror Nights at Universal Studios Florida, USA
• Halloween Haunt at Knotts Berry Farm, California, USA
• Halloween at DisneyLand Paris, France