Halloween

Griezeltocht in Hillegom

30 oktober 2010
kosten €7,50 p.p.
Vertrekpunt, aan de Hoofdstraat 198, te Hillegom bij Murphy’s Law, in groepen van 15 personen, onder begeleiding van een mysterieuze gast.

Kleinere gezelschappen worden samengevoegd tot 15 personen.Aanvang tocht, 1e groep  om 18.30 uur*
*vertrek laatste groep om 22.30 uur.

De tocht zal ongeveer 1.5 uur in beslag nemen.
Stevig schoeisel wordt aanbevolen.
Minimum leefdtijd 12 jaar, afwijkende leeftijd mogelijk alleen onder begeleiding van een ouder of voogd.

Deelname aan dit evenement geschiedt op eigen risico, IRH kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade, verlies of diefstal van eigendommen.

Er zal na afloop van de tocht in Solution aan de van den Endelaan 7, een Halloween After Party gehouden worden, aanvang 00.00 uur t/m 02.00 uur, gepaste kleding aanbevolen.

Kijk voor meer informatie op www.griezeltochthillegom.nl

 

Keukenhof

Halloween op Keukenhof

Halloween op Keukenhof wordt dit jaar op voor het eerst op Kasteel Keukenhof in Lisse georganiseerd. Op zaterdag 30 oktober van 15:00 tot 01:00 uur kan jong en oud heerlijk samen griezelen en genieten van dit Amerikaanse feest, dat steeds populairder wordt in Nederland.

In Amerika gaat Halloween gepaard met griezelig of gek verklede mensen die feest vieren en verklede kinderen die op deze feestdag langs de deuren gaan, om snoep op te halen. Dit Amerikaanse feest wordt steeds populairder in ons koude kikkerlandje: het feest is een ideale gelegenheid om de saaie maanden tussen de zomer en Sinterklaas op te vullen.

Iedereen mag tijdens Halloween op Keukenhof verkleed komen als zijn/haar favoriete griezel, actieheld of zo gek als je het zelf kunt bedenken! Er is van alles te doen op het evenement: er is een eng spookbos, allerlei eng verklede acteurs en een spookachtig aangeklede omgeving. Als je jezelf nog wat enger wilt maken kun je je slag slaan op de Halloweenmarkt. Kortom: Halloween op Keukenhof is de ideale gelegenheid om dit Amerikaanse feest in uw eigen omgeving te kunnen vieren!

Wat kunt u uitspoken?javascript:;

 • Spookbos - Met een klein lichtje vertrekt u in kleine groepjes het bos in. Op deze tocht komt u spoken, weerwolven, geesten, heksen en andere enge wezens tegen. Zij mogen u niet aanraken maar komen u wel achterna of springen vlak voor uw neus als u nietsvermoedend langs loopt.  Maar ook het zelf bos leeft! Geritsel, vallende bladeren, het gevoel dat iemand u bekijkt of zelfs het gevoel dat iemand in uw nek staat te hijgen...
 • Het Vampieren Avontuur - De films "The Twilight Saga: Eclipse" en "Vampires Suck" zorgen voor een echt trend. Kasteel Keukenhof gaat dan ook met de tijd mee en we hebben de eigen Vampiers!! Altijd al een Vampier willen ontmoeten? U kunt gratis met de Vampieren op de foto. Maaaarrr... pas op! Sommige Vampieren willen wel eens bijten. De fotos zijn na het evenement op de site te zien. De Vampieren zijn te vinden op de "Begraafplaats".
 • Halloweenmarkt - Om thuis lekker verder te griezelen kunt u op deze kleine Halloweenmarkt gadgets kopen om de pret te vergroten. Hier kunt u alles vinden dat met Halloween te maken heeft, zoals pompoensoep, enge verkleedspullen en decoraties. De Halloweenmarkt vindt plaats in het Frederikshof en is dus overdekt.
 • Workshops - In het huisje vinden diverse workshops plaats. Hieronder komt binnenkort een tijdsplanning te staan. Zo kunt u van te voren inplannen hoe laat u naar welke workshop gaat. Ook liggen er de gehele dag kleurplaten die ingekleurd kunnen worden. De workshops die gegeven worden zijn: 
  • Skeletworkshop Tijdens deze workshop kunnen de kinderen een skellet maken van macaroni en spaghetti. Dit skellet plakken zij op een zwart vel en dan kunt u deze thuis een mooi plekje geven.
  • Waxinelichtjesworkshop Tijdens deze workshop kunt u en uw kinderen een eigen waxinelichtjeshouder maken.
  • Maskerworkshop Tijdens deze workshop kunnen de kinderen hun eigen masker maken en versieren.
  • Pompoenworkshop- Zoek je eigen pompoen uit bij de pompoen marktkraam (voor maar €1,00!) en neem deze mee naar de workshop. Tijdens de workshop leer je hoe je de pompoen moet uitsnijden en krijg je leuke tips. Aan het einde van de workshop mag je de pompoen mee naar huis nemen. Wie maakt de mooiste of de engste Jack 'o Latern? De workshop duurt ongeveer een half uur met een kwartiertje uitloop. Omdat er weinig plaatsen beschikbaar zijn wordt u aangeraden om van te voren te reserveren.
 • Poppentheatershow - Wij kunnen helaas niet te veel verklappen maar wat wij wel weten is dat u dit niet mag missen! De organisatie van Halloween op Keukenhof presenteert u met trots de première van de nieuwe show van poppentheater Commedia del Loups .Dit theater maakt gebruik van acteurs, poppen (handpoppen en levensgrote poppen) en een handgemaakt decor. Alleen het decor opzich is al mooi om naar te kijken, het is een echt kunstwerk! Deze show past perfect binnen het thema Halloween en is leuk voor kinderen maar ook voor de ouders! De show wordt omschreven als "grappige horror". Daarnaast is de show voor de bezoekers gratis. De show is bedoeld voor kinderen vanaf 7/8 jaar. Dit wegens de verhaallijn maar ook wegens de schrikeffecten.
 • Halloweenparty! - 's Avonds is het feest en Halloween vieren wij met DJ Maarten, Colt Nevada, Ravolva en Monition. Wij nodigen iedereen uit om je engste outfit aan te trekken en om er oplos te feesten. Deze avond heeft een diversiteit aan muziek en er is voor elk wat wils. Lekkere dansmuziek is te verwachten van DJ Maarten. De bandjes Colt Nevada en Ravolva laten je horen wat lekkere strakke rock muziek is.

Voor meer informatie en een uitgebreid programma ga dan naar de website: www.halloweenopkeukenhof.nl

Halloweentocht Bost (BE)

De Halloweentocht in Bost zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 23 oktober 2010 met een eerste vertrek om 19:30 uur. Er komt een limiet op het aantal deelnemers. Er rijden busjes tussen de parkeerplaats in Rommersom en de start in Bost.

De eerste groep zal vertrekken om 19u30. Bezoekers worden via een 4km lang parcours geleid waar er hen heel veel (ongevaarlijke) griezelanimatie te wachten staat. Dit jaar komt men ogen te kort. Zo maakt men dit jaar onder andere kennis met onze eigen doodgravers, de Prins der duisternis. Tijdens de tocht krijgt elke deelnemer een gratis jenever en een gratis soepje aangeboden. Na de tocht kan iedereen bekomen bij een drankje en een dansje bij de lokale drankgelegenheden, waar overal vanaf 20u het feest zal losbarsten.

Prijzen:

 • Voorverkoop 5,-€
 • Aan de kassa 6,-€
 • Kinderen onder de 6 jaar gratis.


In deze bovenstaande prijs is begrepen :

 • 1 Gratis jenever (ten velde)
 • 1 Gratis soepje (ten velde)


Praktisch :

 • Honden zijn niet toegelaten.
 • De organisatie is niet verantwoordelijk voor ongevallen op en rond het parcours.
 • Geen eigen drank is toegelaten op het parcours.
 • Personen die zich niet verantwoordelijk of veilig gedragen op het parcours kunnen door de organisatie uit de tocht gezet worden.

Meer informatie op http://www.halloweentocht.com

DippieDoe Cuijk

Halloween weekend bij DippieDoe Cuijk

Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober wordt DippieDoe omgetoverd tot een duister speelland, waar jij kunt griezelen en spoken. Speciaal voor Halloween is DippieDoe deze dagen geopend van 10.00 - 20.00uur. Professionele heksen zullen kinderen en volwassenen van 14.00 - 18.00uur vermaken. Zij maken ballonfiguren, tekenen angstaanjagende spinnen op je arm, schminken, knutselen en proberen je ouders bang te maken.

Trek je engste pak aan en zorg dat je erbij bent!
Alle kinderen die verkleed komen krijgen bij binnenkomst een presentje.

Wil je deze dag compleet maken?
Reserveer dan voor 24 oktober een voordelig Halloween arrangement.

Kinderen: € 8,95
Toegang tot het duistere speelland. Twee keer een mysterieus drankje (ranja), lekkere frietjes met “bloederige” kipvingers in een zoete saus. Aan het eind van de dag ontvangen zij nog een snoepzak.

Volwassenen: € 8,95
Toegang tot het duistere speelland. Eén kop koffie of thee en een uitgebreid menu bestaande uit friet, vlees (kip) of vis met een heerlijke zoete chutney saus en een gezonde garnituur.

Kijk voor meer informatie op www.dippiedoe-cuijk.nl

DippieDoe Cuijk
Korte Beijerd 2-4
5431 NP Cuij

Halloweentocht Budingen

6de Halloweentocht / Fuif Budingen

30 oktober 2010

Wat ?


De 6de halloweentocht zal weer een te gekke wandeling worden, maar niet zomaar een wandeling! Nee, een Halloween-avondwandeling vol griezelige verrassingen! erger weer net iets erger dan vorig jaar.
Volledig ingekleed in de sfeer van Halloween. Met verklede figuren die door de bossen dolen, aangepaste verlichting,enz. Onderweg zijn er stopplaatsen voorzien waar u een versnapering kan bekomen.
Na de tocht is er voor iedere deelnemer een tas echte Halloween-soep voorzien, gemaakt naar een aloud recept van heksen en magiërs.

Ook dit jaar weer een totaal vernieuwde GRIEZELTENT van 50 meter.

De Halloweentocht zal weer worden afgesloten met een spetterende Halloweenfuif.

Waar ?


Het vertrek en aankomst is voorzien aan de Voetbalkantine Budingen
Beter bekend als Sporting Budingen.

De wandeltocht slingert door de bossen, straten en steegjes van budingen en eindigd weer door de GRIEZELTENT. Na de wandeltocht kunt u in de voetbalkantine nog even bekomen in een aangepaste sfeer bij een frisse pint, frisdrank of lekkere koffie of chocolademelk en natuurlijk lekkere warme halloweensoep..

Wanneer :  30 oktober 2010
Vertrek   :  tussen  20.00 & 22.00u
Waar       :  Voetbalkantine Sporting Budingen
Prijs        :  vvk: 5 Euro - kassa: 6 Euro ( tas soep + halloweenfuif  gratis )

kaarten verkrijgbaar vanaf 1 september tot en met 29 oktober bij de organisatie & Bakkerij De Linde in Budingen

Of te bestellen via email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor Wie ?


De afstand is +/-  6 kilometer.

De halloweentocht is toegankelijk voor iedereen. Voor jong en oud, de meeste paden zijn helaas NIET toegankelijk voor rolstoelen of buggys.

!!!! LET OP !!!! tijdens de halloweentocht kan en zal er vanalles gebeuren, dus toch opletten met KLEINE kinderen.