Halloween Holidays in Bobbejaanland

Halloween Holidays

Naar goede gewoonte kun je tijdens de herfstvakantie met de hele familie gezellig komen griezelen in ‘t Plezantste Land. Voor de tweede editie van Halloween Holidays trakteert Graaf Dracula z’n vrienden en collega’s op twee welverdiende weekjes Bobbejaanland. Van overal ter wereld komen ze naar Bobbejaanland gevlogen, geslopen en gestrompeld: heksen, weerwolven, zombies, vampiers, mummies, Frankenstein en natuurlijk Graaf Dracula zelf. Op zaterdag 30 oktober zijn we extra lang open voor onze Halloween Nocturne. Sfeervolle verlichting en een spetterend vuurwerk zorgen ook dit jaar weer voor een fijne avond. Speciaal voor Dracula en zijn vrienden is deel van het park ingericht. In dit gedeelte kom je Dracula en zijn vrienden zeker tegen. Tevens zijn er workshops vliegende bezems maken enzovoorts...

Na eeuwen lang Halloween te hebben gevierd, zijn ‘s werelds bekendste griezels dringend aan vakantie toe. Daarom trakteert Graaf Dracula z’n vrienden en collega’s op twee welverdiende weekjes Bobbejaanland en wel vanaf 20 oktober t/m 24 oktober 2010 en vanaf 28 oktober t/m 7 november 2010. Van overal ter wereld komen ze naar ‘t Plezantste Land gevlogen, geslopen en gestrompeld: heksen, weerwolven, zombies, vampiers, mummies, Frankenstein en natuurlijk Graaf Dracula zelf. Het Halloween-volkje heeft bovendien een gedeelte van ’t park afgehuurd als verblijfplaats en bedongen dat het park op 30 oktober zelfs tot 22.00 uur open zal zijn. Dan wordt er ’s avonds ook nog eens een mooi vuurwerk afgestoken.

Dracula & co hebben de directie van Bobbejaanland beloofd een inspanning te doen om parkbezoekers geen stuipen op het lijf te jagen. Maar of dat ook gaat lukken???

 

Wil je tijdens de Halloween holidays met kjorting naar Bobbejaanland, gebruk dan deze coupon.