Heksendoorn

In oktober is het griezelen geblazen tijdens Heksendoorn
Heksendoorn Logo
Van 16 – 31 oktober beleven jong en oud spannende avonturen

Dappere jongens en meiden die houden van griezelen kijken alweer uit naar het heuglijke moment dat Avonturenpark Hellendoorn in oktober wordt omgetoverd tot Heksendoorn. Dit jaar voelen de heksen en andere griezels zich van 16 tot en met 31 oktober prima thuis in het sfeervolle park, boordevol pompoenen, bezems, spinnenwebben en meer waar heksen dol op zijn! Jong en oud kunnen spannende avonturen beleven in Dreumesland, De Rioolrat en Huyze Griezelsteyn. Voor de aller-dapperste bezoekers is het park drie avonden extra lang geopend die besloten worden met een spectaculaire vuurwerkshow.

De legende van Huyze Griezelsteyn
Vorig jaar is Graaf van Griezelsteyn op een dag zomaar vertrokken. Hij liet een briefje achter met de tekst ‘Ik zie jullie terug in oktober’. Daarom werden de deuren van het landhuis in oktober opengezet. Er kwamen veel bezoekers naar het landhuis, maar geen Graaf van Griezelsteyn… Komt de Graaf dit jaar wel weer thuis?
Vroeger was het erg gezellig in Huyze Griezelsteyn; er werden vaak feestjes gehouden en er hing een goede sfeer. Met het vertrek van de graaf is het landhuis in verval geraakt; het is er smoezelig, koud en kil. De feesten en gezelligheid behoren tot de verleden tijd. De ouders en dochter van de Graaf wonen nog wel met hun bedienden in het landhuis, maar niemand praat meer met elkaar. En van al dat bezoek in oktober worden de bewoners van Huyze Griezelsteyn op zijn zachtst gezegd niet vrolijk…. Raap dus je moed bijeen en breng een onvergetelijk bezoek aan Huyze Griezelsteyn!
 

Griezelen voor jong en oud
Tijdens Heksendoorn is er genoeg spannends te beleven! In Dreumesland, het land voor de allerkleinsten, staan allemaal vogelverschrikkers. Ook kunnen ze op avontuur in het spannende Ddd…oolhof. Voor de oudere kinderen is de Rioolrat in oktober extra spannend. Daar wonen de heksen met hun griezelige huisdieren!

Extra lang griezelen in het donker

Heksendoorn is al spannend, maar in het donker wordt het extra griezelig! Durf jij in het donker tussen de heksen en ander gespuis op avontuur te gaan? Op 16, 23 en 30 oktober zijn de attracties geopend tot 20.30 uur. Iedere avond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20.45 uur.

Kareltje & Jasmijn en de Betoverde Mummie

Kareltje is een vrolijke kok en gek op slagroomtaarten. Jasmijn is de eigenaresse van Hotel 999, het hotel met 999 verschillende kamers. Zij is heel stoer en sterk. Kareltje & Jasmijn z ijn dikke vrienden en samen beleven ze de spannendste avonturen! In oktober is de show ‘Kareltje & Jasmijn en de Betoverde Mummie’ te zien. Heks Sopranita is tijdens haar vakantie in Egypte omgetoverd tot mummie. Kareltje & Jasmijn gaan op zoek naar de spreuk om de betovering ongedaan te maken. Zou het weer goed komen?

Extra lang griezelen in het donker
Heksendoorn is al spannend, maar in het donker wordt het extra griezelig! Durf jij in het donker tussen de heksen en ander gespuis op avontuur te gaan? Op 16, 23 en 30 oktober zijn de attracties geopend tot 20.30 uur. Iedere avond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20.45 uur.

Praktische informatie Avonturenpark Hellendoorn:

Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 2 april t/m 31 oktober 2010 van 10:00 tot 17:00, 18:00 of 19:00 uur. De entreeprijs bedraagt € 19,75 en kinderen t/m twee jaar mogen gratis naar binnen. Een Seizoen Pas voor Avonturenpark Hellendoorn kost € 49,50 per persoon. In voor- en naseizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor alle prijzen en openingstijden op www.hellendoorn.nu.

Maar informatie over Heksendoorn is op de volgende locaties te vinden:

http://griezelsteyn.hyves.nl/

http://twitter.com/avonturenpark

http://avonturenparkhellendoorn.hyves.nl/