Toverland - Halloween Avond Party

Zaterdag 30 oktober 2010
Verlengde openstelling tot 23.00 uur

Tijdens de Halloween Avond Party op zaterdag 30 oktober 2010 is Attractiepark Toverland geopend tot 23.00 uur. Maak kennis met meer dan 50 angstaanjagende karakters en acts in duistere & donkere sferen. Uiteraard zijn alle attracties de gehele avond gewoon geopend.

Durf jij ook...?!?

Acts
Wastelanders: Deze piraten van de toekomst leven van het afval van de moderne beschaving. Met hun bizarre en kunstzinnige voertuigen, gemaakt van schroot, zeilen zij door het park op zoek naar alles wat van waarde is. Maar wees gewaarschuwd.. Hun begrip van waarde is ruim, dus pas op als de Wastelanders uw pad kruisen.

Dead Elvis & His One Man Grave: Elvis is terug uit het graf, gewapend met enkel een microfoon, gitaar en drums. Hij is morsdood, maar houdt de rauwe Rock en Roll springlevend!

Living Statue Pisar: Deze ambivalente creep is zowel nieuwsgierig als angstig tegelijkertijd. Sommigen zien het leed in zijn ogen en zien door zijn masker van hebberigheid een ontwapenend schepsel.

Hoogspanning Trapeze: Tijdens deze act wordt vanaf het hoogste punt van de indoor-achtbaan een wervelende, temperamentvolle dans in de doeken opgevoerd.

Heks van de waarheid: Deze dame analyseert mensen en situaties door middel van haar glazen bol. Ze interpreteert haar gevoelens bondig en serieus, maar altijd met humor, en geeft gasten inzicht in hun situatie en ruimte om met nieuwe inzichten verder te gaan.

En nog veel meer...

Entreeprijzen Halloween Avond Party (vanaf 16.00 uur)
Kind (90-120 cm)*: € 12,50 p.p.
Kind > 120 cm en volwassenen: € 14,50 p.p.
Daggasten en abonnementhouders mogen de Halloween Avond Party gratis bezoeken.

Koop hier uw kaarten in de voorverkoop met € 2,00 korting. U betaalt € 12,50 in plaats van € 14,50 per persoon!

* De avond bevat spannende & onverwachte elementen, houd hier rekening mee als u besluit het park te bezoeken met jonge kinderen.