Halloweenfeest Amstelveen

29-30 en 31 oktober is het weer zover, dan zijn er weer 3 halloweenfeesten op de Zomerbloemenpluktuin in Amstelveen. Dit jaar bestaat de tuin 10 jaar en daarom wordt het hallooweenfeest extra groots aangepakt. Het halloween evenement voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Naast het evenement voor kinderen van 4 tot 12 jaar is het griezeltheater inclusief de hele show ook af te huren voor bedrijven of groepen.

Annie de heks is verliefd

Op het grote tovenaars en heksenbal heeft ze de tovenaar van haar dromen ontmoet.

Annie had de avond van haar leven, ze danste de hele avond zwierig met haar tovenaar door de balzaal van het griezelkasteel drakestijn.

Totdat de kasteelklok 24:00 uur sloeg en de tovenaar heel erg schrok en zei dat hij weg moest. De tovenaar rende de kasteel trappen af op weg naar de uitgang.

Annie rende hem achterna en toen ze hem bijna had ingehaald……………. struikelde ze over een schoen.

Het was een schoen van de tovenaar, hij was hem verloren tijdens zijn haastige vertrek.

Nu was Annie al wekenlang ontroostbaar, ze was stapelverlieft op een tovenaar maar ze wist niet waar hij was, niet hoe hij heette en ze begon zelfs al een beetje te vergeten hoe hij er uitzag. Was hij groot of klein….. had hij een lange of korte baard…… of toch geen baard, ze wist het niet meer. Wat ze wel wist is dat ze nog steeds smoorverliefd op hem was en dat ze hem op een dag weer zou vinden, ze had namelijk de schoen van de tovenaar nog altijd bewaard.

En die schoen zal haar helpen om haar geliefde tovenaar weer terug te vinden. Overal waar ze naar toe gaat neemt ze de schoen mee en ze laat iedere man die in haar buurt komt de schoen passen om te zien of dat haar tovenaar is. Tot nu toe nog zonder resultaat maar ze geeft niet op.

Ook dit jaar is Annie weer uitgenodigd om het Halloween feest op de Zomerbloemenpluktuin weer af te sluiten met een mooi verhaal. Het is niet te hopen dat ze deze afspraak vergeet, ze is nl nogal afwezig de laatste tijd. Sinds ze verliefd is vergeet ze de ene na de andere afspraak.

Gelukkig kennen wij nu dit verhaal en weten we dat Annie soms wat zit te dromen, dus hebben wij van het Halloween heksen comité een antidroom spreuk bedacht. Als je deze spreuk uit je hoofd leert en samen met alle andere kinderen hardop uitspreekt ontwaakt Annie uit haar dagdroom en vliegt als de wiedeweerga op haar bezemsteel naar ons feest.

 

ANTIDROOMSPREUK

ALLE VOGELS IN DE BOMEN ANNIE ZIT TOCH NIET TE DROMEN

LIEVE ANNIE ALSJEBLIEFT OOK AL BEN JE ZO VERLIEFD

GI GA GORDELDIER,PAK JE BEZEM EN KOM HIER

IK BEN NET KLAAR MET MIJN POMPOEN EN PAS NU GRAAG DE TOVENAARSSCHOEN.