Movie Park Halloween Horror Fest 2010

Verslag Castings 2010

Castings Halloween Horror Feest

Op 7 oktober gaat het Halloween Horror Feest in Movie Park Germany weer van start. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag avond in oktober zijn er meer dan 250 monsters te vinden in Movie Park. Om de engste en beste monsters te krijgen in Movie Park waren er castings. Tijdens deze castings werden de allerbeste geselecteerd voor een rol in de "Horrorwood Studios".

De Castings
Op de castings zelf was een grote groep geïnteresseerden afgekomen die allemaal graag een rol zouden willen hebben tijdens het Halloween Horror Feest. Met deze hele groep mensen werd er al snel een leuke halloween-sfeer neergezet in de zaal, mede dankzij een handje vol monsters van voorgaande jaren. Na een korte introductie werden de kandidaten in groepjes van drie op het podium geroepen. Deze groepjes kregen, na het hebben van een kort gesprekje, een opdracht die ze direct mochten gaan uitvoeren op het podium.

Lees meer: Verslag Castings 2010

Eerste informatie over het Halloween horror fest is bekend…

halloween horror fest 2010 logoDe ticket verkoop voor het Halloween Horror Fest in Moviepark Germany is nu al weer een tijdje bezig en nu begint ook de eerste informatie over het evenement bekent te worden.

De eerste nieuwe dingen voor 2010 zijn bekend gemaakt:

  • Paranormal Activity Horror House
  • Panic Zone
  • Bloody Monster Battle

 

Lees meer: Eerste informatie over het Halloween horror fest is bekend…