Voorverkoop Movie Park van start

Halloween Horror Feest

Dit jaar heeft Movie Park Germany voor de mensen die speciaal voor het Halloween Horror Feest naar het park komen een "After Dark-Ticket" dit ticket is enkel te koop vanaf 15 uur aan de dagkassa van het park zelf. Deze tickets gaan op donderdag €21,00 kosten en op vrijdag en zaterdag €24,90 . De normale ticketprijs voor een dagticket is €32,00, het is dus een forse korting die voor de halloween-liefhebbers zeer zeker de moeite waard is..

Movie Park Germany houdt ook dit jaar weer in oktober het grootste en meest succesvolle Halloweenfeest in Europa. Het begint op 7 oktober! Elke donderdag, vrijdag en zaterdag én zondag 31 oktober zijn er meer dan 250 afgrijselijke wezens in het park die iedere bezoeker tot wanhoop drijft. Overdag zijn er voor "de kleine monsters" traditionele Halloween-activiteiten zoals pompoenen snijden, Trick-or-Treat en schminken. Het Halloween Horror Feest is vanaf 18.00 uur niet geschikt voor kinderen jonger dan 16 jaar.

Let op!
Vanwege de enorme belangstelling zijn kaarten voor zaterdag 30 en zondag 31 oktober alleen in de voorverkoop verkrijgbaar! Iedereen die op één van deze dagen naar het Halloween Horror Feest wil, doet er verstandig aan de kaarten nu al online te kopen of bij de kassa.
Een ticket kost € 32,- (vanaf 4 jaar) en geeft recht tot toegang tot het park vanaf 10.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Link naar de Movie Park Germany Ticketshop

Het Halloween Horror Feest begint om 18.00 uur en duurt tot 22.00 uur. We raden u aan vroeg naar Movie Park te gaan, vanwege grote verkeersdrukte.

Behalve op 30 en 31 oktober wordt vanaf 7 oktober ook elke donderdag, vrijdag en zaterdag Halloween gevierd. De voorverkoop voor de speciale kaarten geldt alleen voor 30 en 31 oktober. Het programma en de activiteiten zijn elke dag identiek. Voor alle andere Halloweendagen kunt u met een gewone dagkaart (verkrijgbaar online of bij de kassa) kopen.

Jaarkaarthouders attentie
Uw jaarkaart is niet geldig op 30 en 31 oktober. U kunt wel op vertoon van uw jaarkaart* bij de dagkassa een ticket voor 30 en 31 oktober kopen voor slechts € 10,-. We adviseren u echter om het Halloween Horror Feest te bezoeken op een andere dag vanaf 7 oktober.

*alleen geldig voor jaarkaarten, die na 30 oktober 2009 gekocht zijn