Walibi World Halloween Fright Nights 2010

Verslag Walibi Monsterloop 2010

Afgelopen maandag (4 oktober 2010) werd er bij Walibi World ter ere van het 10 jarig bestaan een Monsterloop gehouden. Dit hield in dat iedereen die zich had ingeschreven, zich als een monster moest verkleden. De 100 monsters die het snelst of mooist verkleed waren kregen allemaal 2 kaartjes voor de Premiere van de Halloween Fright Nights 2010.

Wij van halloween.nl waren er natuurlijk bij om verslag van de monsterloop te doen.

Lees meer: Verslag Walibi Monsterloop 2010

Walibi zoekt Monsters

De Halloween Fright Nights vinden dit jaar voor de 10e keer plaats in Walibi World. Reden voor extra ‘Feest’!
Daarom krijg jij nu de kans om twee vrijkaarten te winnen voor de Première van de Halloween Fright Nights.

Maar natuurlijk niet zomaar. Walibi World organiseert op 4 oktober a.s. een heuse Monsterloop. Honderden monsters worden uitgedaagd om naar het park te komen en een parcours af te leggen. Door een professionele jury worden er winnaars bekend gemaakt! Ga jij deze uitdaging aan en ben jij monsterlijk genoeg? Schrijf je dan nu in!

Een monsterloop in en rondom Walibi World. Het parcours duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens de monsterloop wordt er door een professionele jury gelet op behendigheid, snelheid, monsterlijk lopen en natuurlijk op hoe je eruit ziet.

Lees meer: Walibi zoekt Monsters

Walibi, Jouw eigen horrorfilm... nu live!

De Halloween Fright Night in Walibi World komen steeds dichterbij… Vandaag kan jullie met trots een sneak preview laten zien van het 10 jarig jubileum.

Ik ga nog niets verklappen… Kijk zelf maar! Uiteraard ben ik heel erg benieuwd wat jullie er van vinden!

Jouw eigen horrorfilm… Live!

Lijkt het jou wat om in je eigen horrorfilm te spelen? Kun je wel tegen een stootje, kun je hard rennen en val je niet meteen flauw bij het zien van monsters?

Lees meer: Walibi, Jouw eigen horrorfilm... nu live!

Monsters gezocht! Win Première kaarten!

De Halloween Fright Nights vinden dit jaar voor de 10e keer plaats in Walibi World. Reden voor extra ‘Feest’!
Daarom krijg jij nu de kans om twee vrijkaarten te winnen voor de Première van de Halloween Fright Nights.

Maar natuurlijk niet zomaar. Walibi World organiseert op 4 oktober a.s. een heuse Monsterloop. Honderden monsters worden uitgedaagd om naar het park te komen en een parcours af te leggen. Door een professionele jury worden er winnaars bekend gemaakt! Ga jij deze uitdaging aan en ben jij monsterlijk genoeg?

Schrijf je dan nu in

Lees meer: Monsters gezocht! Win Première kaarten!

Bezoekers beleven horrorfilm in Walibi World

Biddinghuizen, 15 september 2010 – Walibi World pakt dit jaar groots uit tijdens de herfstvakantie. Het park viert het 10 jarig jubileum van de Halloween Fright Nights. Met een nieuw Haunted House, 4 nieuwe Scarezones en 3 nieuwe shows wordt het heftiger dan ooit te voren. De beruchte Eddie de Clown laat de bezoekers hun eigen horrorfilm beleven. Het evenement vindt plaats op elke vrijdag, zaterdag- en zondagavond van 16 oktober tot en met 31 oktober 2010 van 18.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend.

Halloween begon 10 jaar geleden met een aantal acteurs en één Haunted House. Inmiddels is het evenement, met maar liefst 250 acteurs, 3 Haunted Houses, 4 Scarezones en 4 shows, uitgegroeid tot een groots horrorspektakel. Directeur Walibi World Mascha van Till is trots; ‘De grootsheid en heftigheid maken de Halloween Fright Nights tot begrip in Europa. Dit jaar gaan we weer een stap verder. We trakteren onze bezoekers op een avond vol Halloween spanning, die ze nergens anders kunnen beleven, aldus Mascha van Till.’

Lees meer: Bezoekers beleven horrorfilm in Walibi World