Verslag Audities 2010

Afgelopen zaterdag 26 en zondag 27 juni waren de audities voor de Halloween Fright Nights 2010 te Walibi World.
Ook dit jaar was de interesse om auditie als scar actor te doen weer erg hoog. Rond de 300 mensen hadden zich aangemeld en zij werden verdeeld over 6 groepen. Echter, het weer was op die dagen zo mooi dat de opkomst een stuk minder was.

De sfeer was meteen goed bij de audities. Mensen druppelde rustig binnen en meldden zich aan. Om het voor de jury makkelijker te maken met wie ze te maken hadden, kreeg iedereen een sticker met zijn naam en een nummer en er werd er ook nog een foto gemaakt. Ondanks dat iedereen wel wat zenuwachtig was, stond men wel gezellig te praten.

Langzaam werd het tijd voor de audities en werd iedereen ontvangen in de zaal om, zeker met de hitte, wat te gaan drinken. Er werd gestart met een compilatiefilmpje om te laten zien wat halloween in walibi precies inhield en daarna werden de spelregels verteld.
De groep werd daarna in kleinere groepjes verdeeld van rond de 10 personen, en de auditanten kregen uitleg over de karakters die zij moesten proberen uit te beelden tijdens de auditie. Aan de groep was het de opdracht om goed de rollen te verdelen en het toneelstuk tot een goed einde te brengen. Voor  het voorbereiden kregen de auditanten ongeveer 30 minuten.

Na de voorbereiding moesten alle groepen hun stukje opvoeren voor de rest van de groep en de jury. Het was erg leuk om te zien wat de groepen er van gemaakt hadden en er was duidelijk creativiteit te zien.

Nadat alle toneelstukken waren langsgekomen waren de audities afgelopen. Iedereen raakte nog even gezellig aan de praat, of ging nog even het park of of ging weer naar huis. Daar kregen ze rond woensdag te horen of hun talent duidelijk is geweest om scar acteur te worden.

De uitslagen zijn ondertussen bekend en i edereen die door is wordt namens Halloween.nl van harte gefeliciteerd!
Iedereen die niet door is wensen we alvast veel succes voor volgend jaar en probeer voor je zelf te achterhalen wat niet goed ging, zodat je daar aan kan werken.