Shows

Mickey’s Halloween Feest

Mickey’s Halloween Feest: Een interactieve show met Mickey en zijn vrienden!

Mickey en zijn beste vrienden zijn allemaal de kledingkast ingedoken om hun mooiste Halloween kostuum aan te trekken. Zij staan klaar voor een paar magische Halloween momenten met de bezoekers van het Disneyland Park. Deze nieuwe interactieve show op Castle Stage wil je niet missen! Dans mee met Minnie Mouse, leer de Hoelahoep van Goofy en ga op vleermuisjacht met Donald… Aan Mickey de taak om vervolgens de kwaliteiten van zijn vriendjes te beoordelen in deze vrolijke show. De show is meerdere keren per dag te zien en eindigt elke keer in een stortbui: een regen aan snoepgoed welteverstaan!

Disney’s Duistere Halloween Show

Disneyland Paris - Halloween

Disney’s Duistere Halloween Show, een nieuwe show met de gemene Malafide!

Disney’s ‘Meesteres van al het kwaad’ verwacht je voor een gloednieuwe show vol dodelijk leuke verrassingen! Gedreven door jaloezie omdat ze niet in het Kasteel is uitgenodigd voor de geboorte van Prinses Aurora, bereidt Malafide een gevaarlijke spreuk voor die ze over het Kasteel van Doornroosje wil uitspreken.
Malafide geeft Dr. Facilier, de nieuwste Disney Schurk uit The Princess and the Frog, de kans de spreuk uit te voeren. Ook al is Dr. Facilier er van overtuigd dat hij ‘s werelds grootste tovenaar is, Malafide laat hem de échte kneepjes van het vak zien. Het belooft een onheilspellend mooie show te worden!