Events

Terrorific Night

Disneyland Paris - Terrorific Night 2011

Terrorific Night

Je ergste nachtmerries worden werkelijkheid tijdens de Terrorific Night op 29 en 30 oktober van 20.30 tot 01.00uur in Disneyland Paris. Enge monsters, ondefinieerbare figuren én spannende attracties bieden je een griezelige Halloweenavond. De kosten voor deze avond bedragen € 32 per persoon.

 

 

 

 

 

 

Disney’s Halloween Party

Disney’s Halloween Party

Dit wordt een absolute knaller! Op 31 oktober geeft Disneyland Paris een groot en onvergetelijk Halloweenfeest van 20.30 tot 01.00 uur in het Disneyland Park. Straat entertainment, shows en de spectaculaire Disney’s Fantillusion Parade geleid door de Disney schurken tegen de achtergrond van een licht- en geluidspektakel op het Kasteel van Doornroosje, zorgen voor een avond om nooit te vergeten. De kosten voor dit feest bedragen € 35 per persoon en kinderen onder de 3 jaar mogen gratis mee.

Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party

Disneyland Paris - Halloween Mickey

 

Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party

Zin in een Halloween feestje zonder al te veel griezelen? Dan is Mickey’s Not-So-Scary Party de perfecte gelegenheid. Kinderen van alle leeftijden verkleden zich en genieten van een spookachtig leuk feest op  7, 14, 21 en 28 oktober. Zij vieren samen met Mickey en zijn vrienden in prachtige Halloween kostuums een groots Halloweenfeest. Naast deze unieke momenten en shows worden ook een aantal kindvriendelijke attracties geopend in het Disneyland Park. De kosten bedragen € 25 per persoon en kinderen onder de 3 jaar zijn gratis.