Europa Park Horror Nights 2011

 Europa Park Horror Nights 2011 poster

"Horror Nights starring Marc Terenzi" won opnieuw de prijs voor beste horror evenement in de wereld:  "Best International Attraction" bij de Screamie Awards; Audities voor 2011 zijn op 24 juni 2011.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar, zijn de de "Horror Nights starring Marc Terenzi" gekozen als's werelds beste attractie. Bij de Screamie Awards in Londen bereikte het horror evenement van Europa-Park in Rust bij Freiburg weer de begeerde eerste plaats - een groot succes voor het Halloween evenement, dat zijn vijfde verjaardag in 2011 viert.

De Screamie Awards worden jaarlijks uitgereikt in Londen en is in de Halloween industrie een van de meest prestigieuze awards.

Trots ontvingen de initiatiefnemers Michael Mack, Europa Park Management en de Amerikaanse zanger Marc Terenzi  de felbegeerde trofee.

De "Horror Nights starring Marc Terenzi" zijn geëvolueerd in Europa Park, het grootste themapark van Duitsland, een echte aanrader voor horror fans en in 2011 van 23 September tot 6 November op vrijdag tot zondag.

Tijdens de Screamie Awards 2010, erd er mee gedaan in de zwaarste categorie, "Best International Attraction", waar onder meer de Halloween Horror Nights in Universal Studios Florida, Disneyland Parijs en het het halloween in Movie Park in mee deden.