Haunted Houses

Carnival

Carnival

Het is carnaval en kwaadaardige clowns en rare creaturen hebben zich hier verzameld. Je zult nooit meer zo'n angst aanjagende show vergeten, of ze zorgen ervoor dat je jezelf dood lacht.

Field of Freaks

Field of Freaks - Europa Park Horror Nights 2011Field of Freaks

Het maïsveld is het nieuwe thuis van de freaks waar zij op jou zullen wachten. De enige manier om Chin's Funhouse te kunnen verlaten is recht door dit maïsveld heen. De meest bizarre en enge creaturen van over de hele wereld hebben zich hier verzameld speciaal voor jou. Kom en geniet van de grootste freak show ter wereld!

 

Field of Freaks - Europa Park Horror Nights 2011

 

 

 

 

Field of Freaks - Europa Park Horror Nights 2011

The Nest

The Nest - Europa Park Horror Nighst starring Marc TerenziThe Nest

In de meest donkeren en verlaten uithoeken van onze kelders liggen de nesten van creaturen welke de angsten en nachtmerries regeren van de hele mensheid. Harige langbenige spinnen, slangen en gehele assortimenten aan exotische insecten liggen te wachten om je te vangen in hun nest!

 

The Nest - Europa Park Horror Nighst starring Marc Terenzi

Chins' Funhouse

Europa Park - Horror Nights 2011 - Chins' FunhouseChins' Funhouse

Wie kent Chin niet, de meest bekende character na Marc Terenzi en dit jaar heeft hij zijn eigen funhouse. Dit jaar krijgen we een expeditie door Chin's eigen Rock en Roll Funhouse, welke altijd al een beetje bewogen is, en zal je wereld onderste boven zetten, voordat je de Fields of Freaks bereikt.

Europa Park - Horror Nights 2011 - Chins' Funhouse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Europa Park - Horror Nights 2011 - Chins' Funhouse

Dreamscape 3D

Dreamscape 3D - Europa Park Horror Nighst starring Marc TerenziDreamscape 3D

Heb jij je eigen dromen onder bedwang? Wat zou er gebeuren, als iemand de mogelijkheid en kans krijgt om controle te pakken over jou dromen en je te confronteren met je grootste angsten. In dit speciale 3D doolhof zullen jou grootste angsten en nachtmerries realiteit worden!

Meer artikelen...

  1. Posession