Europa Park Horror Nights 2011

Horror Nights zijn begonnen

SmilesOktober is aangebroken. Afgelopen weekend zijn de Horror nights staring Marc Terenzi begonnen in Europapark. Wij van halloween.nl waren er bij.

Dit jaar zijn de Horror Nights groter als vorig jaar. Met 4 nieuwe spookhuizen. 1 oud spookhuis maar deze is vernieuwd en uitgebreid. 3 scare zones. En de nieuwe Horror On Ice Part II.

Het betekend weer een goed jaar te worden . De Horror Nights zijn nog t/m 6 november 2011.

 

Horror Nights krijgt iPhone App

Europapark heeft al een tijdje een applicatie voor het park. Sinds gisteren is er dan ook een applicatie voor de Horror Nights Staring Marc Terenzi.

De applicatie bied de volgende mogelijkheden:

  • Alle informatie over de Horror Nights starring Marc Terenzi
  • Plattegrond van de Horror Nights waar alle informatie over de Huizen, Scarezones en shows te vinden is.
  • De Horror Nights Trailer
  • De "Zombie-Factory", waarmee je iemand op de foto kan veranderen in een Zombie. Als je dit gedaan hebt kun je Zombie foto uploaden naar Facebook of emailen.

Overzicht Horror Nights AppZombie-Factory

De applicatie is zowel in het Duits als in het Engels.

Het mooiste van dit alles is dat de applicatie gratis te downloaden is in de appstore: Klik hier om de app te downloaden in de appstore

Het is nu wachten tot dat deze applicatie ook voor Android en andere platformen gaat uit komen!

Horror Nights opnieuw beste Horror Evenement ter wereld

Horror Nights"Horror Nights starring Marc Terenzi" won opnieuw de prijs voor beste horror evenement in de wereld:  "Best International Attraction" bij de Screamie Awards; Audities voor 2011 zijn op 24 juni 2011.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar, zijn de de "Horror Nights starring Marc Terenzi" gekozen als's werelds beste attractie. Bij de Screamie Awards in Londen bereikte het horror evenement van Europa-Park in Rust bij Freiburg weer de begeerde eerste plaats - een groot succes voor het Halloween evenement, dat zijn vijfde verjaardag in 2011 viert.

De Screamie Awards worden jaarlijks uitgereikt in Londen en is in de Halloween industrie een van de meest prestigieuze awards.

Trots ontvingen de initiatiefnemers Michael Mack, Europa Park Management en de Amerikaanse zanger Marc Terenzi  de felbegeerde trofee.

De "Horror Nights starring Marc Terenzi" zijn geëvolueerd in Europa Park, het grootste themapark van Duitsland, een echte aanrader voor horror fans en in 2011 van 23 September tot 6 November op vrijdag tot zondag.

Tijdens de Screamie Awards 2010, erd er mee gedaan in de zwaarste categorie, "Best International Attraction", waar onder meer de Halloween Horror Nights in Universal Studios Florida, Disneyland Parijs en het het halloween in Movie Park in mee deden.

Interview over Horror Nights 2011

Interview met Marc Terenzi, Jason Mercurio, Nick Schnaus & Sebastian Rosenbaum over de Horror Nights 2011 starring Marc Terenzi.