Halloween in De Tuinen van Appeltern

 

Halloween in de Tuinen van AppelternHalloween Griezeltochten in De Tuinen van Appeltern

 

Durf jij te komen op vrijdag 28 of zaterdag 29 oktober?

Ook dit jaar verzorgt De Tuinen van Appeltern, in samenwerking met Toneelvereniging De Megense Comedie, weer een avond vol spanning en vermaak voor kinderen én volwassenen die nergens bang voor zijn. Op 28 en 29 oktober is het park veranderd in een enge spookpark. Griezels, monsters en heksen nemen het park over, zij zijn naar het park gekomen om u te laten schrikken!
Halloween in de Tuinen van Appeltern
U kunt tijdens deze twee Halloweenavonden genieten van een tocht met griezelige acts en enge figuren. Na de tocht kunt u meedoen aan de heksendans, kijken naar het vuurspektakel en genieten van heerlijke halloweensnacks. Neem ook een camera mee voor de Halloween-fotowand!

 

 

Halloweenkaarten in de voorverkoop

Halloween in de Tuinen van AppelternWilt u er zeker van zijn de enge figuren in het park te ontmoeten? Koop dan alvast kaarten in de voorverkoop via de shop op www.appeltern.nl of aan de kassa van De Tuinen van Appeltern. De kaarten kosten € 7,00 in de voorverkoop en zijn geldig op 28 of 29 oktober 2011 vanaf 18.00 uur, alle lopende kortingen en acties vervallen deze avonden.

Let op! U kunt tot en met 24 oktober kaarten online in de voorverkoop bestellen. Aan de kassa kunt u nog terecht tot en met zaterdag 29 oktober 17.00 uur voor de voorverkoopkaarten.
Feestje? Boek het Halloweenarrangement!
Organiseert u een feestje of zoekt u een avondvullend Halloweenprogramma? Reserveer het halloweenarrangement in samenwerking met pannenkoekenhuis ‘t Sprookjeshof. U wordt met een spooktreintje naar het pannenkoekenhuis gebracht voor een Halloweenmenu, om vervolgens terug te keren naar het park waar de spooktocht kan beginnen! Dit arrangement kost € 13,45 per persoon en is voor de grote etersHalloween in de Tuinen van Appeltern uit te breiden (+ € 6,-). Bel 0487-579240 voor meer informatie en reserveringen.
Facts & Figures
Datum                    : 28 & 29 oktober
Locatie                    : De Tuinen van Appeltern
Tijd                    : Eerste tocht 18.00 uur, laatste tocht 21.00 uur
Kosten                    : € 8,00 (voorverkoop € 7,00 op=op). Halloweenarrangement € 13,45
Reserveren Halloweenarrangement    : Ga naar www.appeltern.nl of bel 0487-579240
Adviesleeftijd                : Vanaf 6 jaar, iedere groep krijgt een begeleider mee