Monsters Ball

Monsters Ball 2011Zaterdag 29 oktober komt voor de allereerste keer in Nederland een duistere droom uit tijdens het grootste en meest huiveringwekkende indoor Halloween Festival van Europa: Monsters Ball. Voor één onvergetelijke nacht worden de Brabanthallen in Den Bosch omgetoverd tot een horrordecor gevuld met monsterhits en creepy costumes, waar je favoriete dj’s hun tricks gebruiken voor treats. Meer dan 12.000 partymummies, feestvampiers en discozombies komen samen tijdens deze haunted rave om zichzelf kwijt te raken, in wat beloofd de meest gruwelijke nacht van het jaar te worden. Wees niet bang, maar trek een freaky outfit aan en wordt één van hen. Laat het partymonster in je naar boven komen en verdwaal in een spannende, donkere wereld tot de zon op komt. Verstop je in het spookhuis, zoek je nieuwe vrouw in de Corpse Bride Neon City, rust even uit op het levensgrote kerkhof, laat je meeslepen door het lugubere live entertainment en geniet van de spooky sounds. De gigantische internationale Mainstage is niet het enige licht in de duister, je kunt ook nog rondspoken in meer dan 5 andere Dance area’s om alle geheime plekken ontdekken.

 

 

Halloween Monsters Ball 2011 - Brabanthallen Den BHalloween Monsters Ball 2011osch


Uit de duisternis herrijzen namelijk een aantal geliefde partijen in het volle maanlicht. Creepen doe je niet alleen en dus komen Glow, 90’s NOW!, GirlsLoveDJs & BNN een afgehakt handje helpen. Daarbovenop is de behekste Techhouse area van grootse Nederlandse allure en brengt de Mainstage de bloedstollende internationale DJ top. Met Glow als partner opent Monsters Ball haar kerkers voor het betere Dubstep geweld en met 90’s Now! kunnen alle verdoemden hun jeugd herleven. Stap in het spookhuis van GirlsLoveDJs & BNN en wordt bezeten door de eclectische beats van de meest geliefde DJ’s van Nederland. Van de heilige geesten hebben wij slechts een aantal acts kunnen ontfutselen die verdeeld zijn over de verschillende stages. Zij die het heidense geweld gaan pompen, willen we je natuurlijk niet onthouden. Namen als Sander Kleinenberg, The Opposites, The Partysquad, Bart Skils, The Joker (UK), Robin S (USA), Mightyfools, Dr. Lektroluv (BE), De Man Zonder Schaduw, Bassjackers en The Flexican werden ons ingefluisterd met de belofte op vele meer. De volledige line-up zal eind Augustus gepresenteerd worden aan de onderwereld.

 


Houd www.monstersball.nl en de Monsters Ball facebookpagina nauwlettend in de gaten om als eerste de nieuwe namen van de line up of andere verrassingen te weten te komen. Tickets voor Monsters Ball kun je hier online kopen of in een van de vele Primera winkels. Wil je met de griezelbus komen? Kijk dan even op eventtravel.nl

Monsters Ball - Het Grootste Halloween Festival van Europa.
Zaterdag 29 oktober 2011
22:00-07:00
Brabanthallen
Den Bosch
http://www.monstersball.nl