Halloweentocht Budingen

7de Halloweentocht / Fuif Budingen

 

Wat ?

De 7de halloweentocht zal weer een te gekke wandeling worden, maar niet zomaar een wandeling! Nee, een Halloween-avondwandeling vol griezelige verrassingen! Halloweentocht Budingen erger weer net iets erger dan vorig jaar. Volledig ingekleed in de sfeer van Halloween. Met verklede figuren die door de bossen dolen, aangepaste verlichting,enz. Onderweg zijn er stopplaatsen voorzien waar u een versnapering kan bekomen. Na de tocht is er voor iedere deelnemer een tas echte Halloween-soep voorzien, gemaakt naar een aloud recept van heksen en magiërs.

Ook dit jaar weer een totaal vernieuwde GRIEZELTENT.
De Halloweentocht zal weer worden afgesloten met een spetterende Halloweenfuif.

Voor Wie

De afstand is +/- 6 kilometer. De halloweentocht is toegankelijk voor iedereen. Voor jong en oud, de meeste paden zijn helaas niet toegankelijk voor rolstoelen of buggys. Tijdens de halloweentocht kan en zal er vanalles gebeuren, dus toch opletten met kleine kinderen. Honden zijn niet toegelaten

Wanneer

29 oktober 2011, Vertrek tussen 20.00 en 22.00u

Waar ?

Het vertrek en aankomst is voorzien aan de Voetbalkantine Budingen Beter bekend als Sporting Budingen.
De wandeltocht slingert door de bossen, straten en steegjes van budingen en eindigd weer door de GRIEZELTENT. Na de wandeltocht kunt u in de voetbalkantine nog even bekomen in een aangepaste sfeer bij een frisse pint, frisdrank of lekkere koffie of chocolademelk en natuurlijk lekkere warme halloweensoep..

Prijzen

Voorverkoop : 5 Euro
Aan de kassa: 7 Euro
(tas soep + halloweenfuif gratis )
Kaarten verkrijgbaar vanaf 1 september tot en met 28 oktober bij de organisatie & Bakkerij De Linde in Budingen of te bestellen via email.