Halloween DippieDoe - Cuijk

Halloween DippieDoe Cuijk 2011

Halloween Weekend

Na een succesvolle eerste editie in 2010 pakken we dit jaar nog groter uit! Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober wordt DippieDoe omgetoverd tot een duister speelland waar jij kunt griezelen en spoken. Speciaal voor Halloween is DippieDoe tot 19.00 uur geopend.

Activiteiten

Professionele heksen zullen kinderen en ouders van 13.00 - 17.00uur vermaken. Zij zullen kinderen schminken, samen met ze knutselen en de ouders bang maken. Daarnaast zal er een heksenkabinet in het kinderspeelland rondrijden met betoverende muziek! Met spannende spreuken en tovergebaren worden er samen met de kinderen speciale toverdrankjes gebrouwen. Als het allemaal goed gaat, krijgt ieder kind tenslotte een flesje met geluksdrank.

Magische show

Rond de klok van 15.00uur is er een magische show in het speelland. Tijdens de show vol magie en fantasie worden de kinderen meegenomen naar de wereld van Halloween. Met behulp van een toverbol en een eeuwenoud toverboek komen, met hulp van de kinderen, de meest toverachtige en wonderbaarlijke gebeurtenissen uit. Een mooi decor, lichtjes, muziek en een sfeervolle entourage zorgen voor een super show!

Trek je engste pak aan en zorg dat je erbij bent!

Alle kinderen die verkleed komen krijgen bij binnenkomst een presentje.

Maak de dag compleet door het reserveren van een Halloween arrangement.
Om een bezoek tijdens Halloween nog aantrekkelijker te maken is er een arrangement samengesteld. Het arrangement is inclusief entree en uw gereserveerde tafel is aangekleed met Halloween attributen. U betaald slechts € 10,95 p.p.

Kinderen

Toegang tot het duistere speelland. Twee keer een mysterieus drankje (ranja), een toverstokjesmenu (friet met kipvingers in een zoete saus) en een snoepzak.

Volwassenen

Toegang tot het duistere speelland. Een kop koffie of thee en een uitgebreid menu. Keuze uit: pikante heksenketel (broodje pikante kip en salade) of een toverstafmenu (friet met kiphaasjes en salade).

Reserveer direct!

Dit arrangement kunt u t/m 23 oktober 2011 reserveren. Dit kan alleen telefonisch op 0485-318678.