Halloween in Plaswijckpark

Halloween 2011 - PlaswijckparkDe herfstvakantie (zaterdag 15 t/m zondag 23 oktober) staat weer voor de deur en ook dit jaar viert Plaswijckpark Halloween! Het park wordt griezelig versierd en er staan elke dag extra leuke activiteiten gepland in het teken van 'trick or treat.

Van zaterdag 15 tot en met woensdag 19 oktober is ook Heer Balthazar met zijn bijzondere Bazaar in Plaswijckpark te vinden.  Heer Balthazar presenteert dan de Gruwelijke Aanbieding van de Dag Show. Elk artikel heeft zijn eigen verhaal en eigenaardigheden welke Balthazar maar wat graag live demonstreert. Ben jij dapper genoeg om deze artikelen van dichtbij te bekijken?

Spelen in het donker

Halloween 2011 - Plaswijckpark Halloween is pas echt spannend als het donker is. Daarom is Plaswijckpark ook dit jaar weer twee avonden open.

Op woensdag 19 oktober kunnen alle kinderen t/m 7 jaar lekker spelen in het donker. Maar er is ook griezelspeurtocht door het griezelbos waaraan kinderen kunnen deelnemen.  

Op donderdag 20 oktober kan er flink gegriezeld worden in het griezelbos door dappere kinderen t/m 12 jaar. Natuurlijk kan er ook weer lekker gespeeld worden in de speeltuin.

Link naar de website van Plaswijckpark