Heksendoorn

Heksendoorn15 oktober 2011 t/m 30 oktober 2011 = Heksendoorn!
Houd jij van griezelen? Dan kun je in Avonturenpark Hellendoorn je lol op, want van 15 t/m 30 oktober is het Heksendoorn! Het pretpark is omgetoverd tot het domein van heksen en andere griezelige figuren. Het hele park ligt bezaaid met pompoenen, spinnenwebben en bezems...

Spookhuis “Huyze Griezelsteyn”
Het is oktober... De deuren van spookhuis Huyze Griezelsteyn staan weer even op een kier. Eigenlijk alleen voor de komst van Graaf Van Griezelsteyn. Maar... ben jij niet nieuwsgierig naar wat er zich binnen afspeelt?
Ga naar binnen en probeer je weg te vinden. Wees voorzichtig, want de bewoners zitten niet te wachten op bezoek. Gezellig is het hier al lang niet meer. Achter elke deur schuilt een angstaanjagend verhaal. Een bezoek aan dit spookhuis zul je dan ook niet snel vergeten. Kom maar langs als je ddd..urft!


Griezelen in het donker tot 21.00 uur op 22 & 29 oktober
Hoe stoer ben jij? Durf jij op avontuur in het donker tussen griezels en heksen? Alle attracties zijn nog spannender als je er in het donker in zit...
De attracties zijn geopend tot 20.30 uur en de avond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20.45 uur.
voordelig op avontuur? Vanaf 15.00 uur krijg je 50% korting op je entreekaartje bij de kassa!

Vrolijke vogelverschrikkers in het Ddd...oolhof en Dreumesland
De allerjongsten kunnen speuren in het Ddd...doolhof en beleven spannende avonturen met Vrolijke Vogelverschrikkers in Dreumesland.
Beantwoord de vragen van de Vogelverschrikker en hij zal je dankbaar zijn.

Rillingen over heel je lijf in de Rioolrat!
De Rioolrat is al spannend, maar in oktober is het er extra spannend. In de gangenstelsels rond het station en zijn heksen gesignaleerd.
De Rioolrat is veranderd in een domein van heksen en hun rattenvrienden. De enige trein die hier tussen de ratten stopt, gaat rechtstreeks het donker in. Echte waaghalzen durven hier rond te dwalen en de doldwaze rit door het donker te maken. En jij, durf jij dat ook?

Heksendoornshow Kareltje & Jasmijn
Met Kareltje & Jasmijn beleef je in het Gouden Theater Paleis doldwaze avonturen in Hotel 999. Kareltje is een vrolijke kok en is gek op slagroomtaarten. Jasmijn is de eigenaresse van Hotel 999, het hotel met 999 verschillende kamers. Ze is heel stoer en sterk. Kareltje & Jasmijn zijn dikke vrienden en samen beleven ze de spannendste avonturen!
Deze leuke kinderhelden staan in oktober op de planken in het Gouden Theaterpaleis met een griezelige familieshow. Lekker griezelen, lachen en meedoen tijdens deze Heksendoornshow!