Toverland

Toverland Halloween

Halloween Avond Party


Vrijdag 28 oktober en zaterdag 29 oktober 2011
Verlengde openstelling tot 23.00 uur

Geniet tijdens de Halloween Avond Party van een griezelige avond uit in Attractiepark Toverland. Tussen 19.00 – 23.00 uur wordt het park geleid door een 50-tal gedreven karakters en vinden diverse acts plaats. Alle attracties zijn de gehele avond gewoon geopend. Durf jij ook?

Acts


Saurussen: Deze kolossale wezens uit de prehistorie zouden uitgestorven zijn. Nu keren de Saurussen terug naar de 21e eeuw. Met een oerklank en zwiepende staarten stormen de Saurussen door de menigte, op zoek naar voedsel om hun grote magen te vullen. Het is maar beter om voor de Saurussen aan de kant te gaan, want zulke grote wezens heeft niemand ooit gezien. Close-Act Theatre

Eclipse: Geniet tijdens deze vuurshow van een adembenemend schouwspel waar de vonken vanaf vliegen. Met brandende stokken, clubs en poi’s laten de artiesten hun passionele en vurige natuur zien. Vuur(werk)effecten maken de act extra spectaculair.

In het buitengebied wordt de lucht gevuld met mysterieuze melodieën van de dolende doedelzakspeler. Deze hounting melodies zullen nog lang in uw hoofd blijven rondspoken. Geniet ook van de opzwepende ritmes van de eigenzinnige percussieband. Menig karakter zal tot deze muziek aangetrokken worden.

En nog veel meer..

Entreeprijzen (vanaf 16.00 uur)

Kind (90-120 cm)*: € 14,50 p.p.
Kind > 120 cm en volwassenen: € 16,50 p.p.
Daggasten en abonnementhouders mogen de Halloween Avond Party gratis bezoeken.
* De avond bevat spannende en onverwachte elementen, houd hier rekening mee als u besluit het park te bezoeken met jonge kinderen.

Online tickets

Koop uw entreebewijzen voor de Halloween Avond Party in de voorverkoop met extra korting. Kinderen (90-120 cm) betalen slechts € 12,50 per persoon en volwassenen en kinderen > 120 cm betalen slechts € 15,50 per persoon.