De piraten komen

28 oktober 2011
Dit mag je niet missen!
We hebben namelijk meerdere Haunted Houses en een heus Haunted Ship “de Piraten komen” Ook is er, voor de kinderen, een echte schatkaart: ”de Nevelen des Doods route“.
De schatkaart is op te halen bij een van de Haunted Houses!

Waar vind je een Haunted House?
Madroelstraat, Overhandstraat, Murraystraat, Cornelliahof, Ring 156. Ga op 28 oktober naar het Haunted House of Ship waar je het dichtste bij woont en ontvang daar jouw  “stempel/schatkaart/route”.. Vanaf dat moment begint het avontuur!

De Haunted Houses zijn open van 19.00 uur tot 21.00 uur. Het Haunted Ship “de Piraten komen” van team “Vlielanderstraat” is dit jaar iets uit koers geraakt. Het schip ligt namelijk niet in de Vlielanderstraat maar is op de klippen geslagen in “de Nevelen des Doods “ en gezonken in de Ring op nr. 156! Het schip is voor kinderen open van 19.00 uur tot 21.00 uur MAAR uitsluitend voor de volwassenen is het schip “speciaal” geopend van 21.00 uur tot 22.00 uur!

Misschien denkt U: ‘ach, Halloween is enkel iets voor kinderen’, of ‘ik heb niks met Halloween…’  Wij dagen U uit! Kom eens kijken in de Haunted Houses of bij het Haunted Shipen wie weet viert U vanaf dit jaar ieder jaar ook Halloween-Pernis mee!

Piraten zijn gevaarlijke maar vaak ook gezellige lui, er zijn er zelfs een aantal die een instrument bespelen en goed bij stem zijn. Dus wie weet als U langs komt zit de stemming op het schip er al goed in! Meezingen en dansen mag…

Wij hebben er al echt zin in en hopen U/jullie dan ook op vrijdagavond 28 oktober te mogen verwelkomen…
Met griezelige groeten,

Team “Halloween-Pernis”

PS Kinderen onder de 6 jaar mogen enkel naar binnen in de Haunted Houses onder begeleiding van een volwassene. Voor het Haunted Ship is een ticket nodig om binnen te komen!

Tickets kunnen worden opgehaald in de VLIELANDERSTRAAT NR 12
Ophalen: 12 en 14 oktober  vanaf  13.00 tot 15.00 uur en 19 oktober ‘s avonds van 19.00 tot 20.00 uur
Op is echt op!