Halloween Night Retie

Halloween Night RetieHalloween Night Retie is een event voor alle leeftijden, zowel jong als oud zal hier een ervaring beleven die hij niet vlug zal vergeten. Je bezoekt het grootste indoor spookkasteel van de kempen met maar liefst 380 m² griezelplezier. Je maakt een tocht door de duistere wereld van halloween, langs de prachtige decors zal je verrast worden door verbluffende effecten en spectaculaire gebeurtenissen. Je ontmoet de zombies, spinnen, passeert natuurlijk langs het kerkhof waar met halloween alles tot leven komt...enz. Een aantal acteurs staan klaar om je een intense ervaring te laten beleven.

Na een bezoekje van het spookkasteel kun je langs de stand met typische halloweenhapjes passeren, zo komt men in het cafe waar men nog even kan napraten over je belevenissen. Hier zijn ook live-beelden te zien uit het spookhuis.

Halloweennight Retie is een evenement dat voortvloeit uit de groeiende interesse voor het halloweengebeuren. Het is een eerste editie van een indoor griezelspectakel met een spookhuis gevolgd door een eet- en drinkgelegenheid, gebaseerd op de Amerikaanse haunted houses. Dit alles vindt plaats in het hartje van de Antwerpse kempen, te Retie.

Het is een attractie voor het hele gezin, jong en oud. Het zou wel angstaanjagend kunnen zijn voor claustrofobische tantes, grote huilebakken en mensen die bang zijn voor spinnen en ratten. Het 380 m² grote spookhuis neemt u mee op een tocht door maarliefst 13 verschillende thema's. Met behulp van de verschillende decors, onverwachte schrikeffecten, aangepaste belichting en geluid, en natuurlijk onze acteurs niet te vergeten, zullen onze organisatoren u verrassen met deze nieuwe productie. U word in groepjes binnengeleid, waarna u de tocht zult verderzetten langs de aangeduide weg. Meer gaan we niet vertellen...... de rest zal u zelf ontdekken.

Wanneer

Zaterdag 29 Oktober 2011 van 18.00 uur tot 23.00 uur

Waar

Gemeenschapscentrum Den Dries
Kerkhofstraat 37
2470 Retie - Belgie

Prijzen

Volwassenen 3 euro
Kinderen tot 12 jaar 1,5 euro
Kinderen onder de 4 jaar zijn niet toegelaten in het spookkasteel wel in de kantine.
Kinderen van 4 tot 10 jaar dienen vergezeld te zijn van een volwassene.

Route

Halloweennight is gemakkelijk te bereiken via
- E34 (Antwerpen - Eindhoven / afslag 26 / richting Retie)
- E313 ( Antwerpen - Hasselt / afslag 23 / geel / Retie)

Parkeren

Er is parkeergelegenheid op volgende plaatsen:

  • Voor en achter GC Den Dries
  • Pporthal Retie = ong. 100 meter
  • Op het marktplein = ong. 200 meter

Website

Meer informate over de Halloween Night in Retie is hier te vinden.