Halloween Run Amsterdam

Griezelige Halloween Run maakt Amsterdam onveilig


Het centrum van Amsterdam is zaterdagavond 29 oktober het decor van de eerste Run2Day Halloween Run, presented by K-Swiss. 100 griezelig geschminkte hardlopers rennen door de hoofdstad. Angstaanjagende zombies en skeletten jagen argeloze voorbijgangers en doodsbange toeristen de stuipen op het lijf. Beats gaan door merg en been, want jij kunt nergens heen...

Lopers in Halloween outfit starten om 22:00 uur bij de in een spookhuis omgetoverde hardloopwinkel Run2Day op de Overtoom 345. Ze zullen de stad tot middernacht onveilig maken. There is no escape! Je hart gaat tekeer, iedereen haalt gejaagd adem, angstaanjagende beats van DJ Evil Dead vullen de nacht: ren voor je leven, want dit is de Halloween Run 2011.
Halloween Run Amsterdam 2011

Whahahahaaaaaar?

De route leidt door het pikdonkere Vondelpark, waar de geur van de Dood het klamme zweet langs je rug doet lopen. De horror-lopers trekken van het duistere Leidseplein, waar de lijken uit putdeksels omhoog kruipen, via de spookachtige gevels van het Rembrandtplein naar de anders zo vredige Dam, waar bij het horror-Paleis een groepsfoto zal worden gemaakt wordt waar je haren van overeind staan.

Doe mee - als je durft!

Schrijf je in voor de griezeligste loop van het jaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld bij de inschrijving je naam, geslacht, t-shirt & schoenmaat. Elke deelnemer krijgt een limited edition Run2Day Halloween shirt. Daarnaast krijgen de tien lopers met het beste Halloween kostuum een complete K-Swiss hardloop outfit. De deur gaat open om 21:00 om iedereen van een awsome skull face painting te voorzien.

Marketing manager Jorgo Lialiangas legt uit waarom K-Swiss de Halloween Run presenteert: "De meeste hardloopevenementen zijn zo saai als wat: dranghekken, plastic bekertjes langs de route en een glimmende medaille voor iedereen die de finish haalt. Tijdens Halloween doen wij het een keer anders: rennende lijken door de stad, een dj die vanaf een bakfiets de deelnemers voortjaagt door het holst van de nacht." Om er met een gemene grijns aan toe te voegen: "Run is for fun, zeggen we bij K-Swiss, maar op 29 oktober zijn we bloedserieus."

Blijf op de hoogte van de Halloween Run via www.run2day.nl, Facebook en Twitter.

When dawn is at hand, we run like the devil is chasing us!