Haunted Castle

Haunted Castle

Haunted Castle is geopend op 29 oktober van 10:00 tot 24:00 uur.

Tot 18:30 uur is het terrein geschikt voor alle leeftijden. Hierna adviseren wij de leeftijd van 16 jaar en ouder.

Tijdens Halloween is de Keukenhof omgetoverd tot een spookachtig landgoed. De Haunted Places, die overdag nog geschikt zijn voor kinderen, worden 's avonds bevolkt door de meest afschikwekkende figuren. Ze maken je bezoek aan de Keukenhof een ware nachtmerrie!

Wicked Wonderland

Dit gezelschap heet je van harte welkom bij je laatste avondmaal. Schuif gezellig aan en geniet... voor de allerlaatste keer..

Frankenstein's Lab

In dit labaratorium wordt druk gesleuteld aan een nieuwe en verbeterde versie van de mens. Hoewel de bedoelingen van de gestoorde professor uiterst nobel zijn, gaat er zo nu en dan wel eens iets verschrikkelijk mis.

The Gravejard

Zelfs de meest ervaren grafrover zal met tegenzin het Kerhof van de Keukenhof betreden. Ook al ligt de grond vol met goud, edelstenen en andere rijkdom, de doden zorgen er zelf wel voor dat ze hun eigendommen goed beschermen.

Op Haunted Castle is er één plek waar je echt nachtmerries van krijgt. In de Scare Zone lopen de meest verschrikkelijke monsters rond, die je de stuipen op het lijf jagen. Achter iedere boom of struik kan er eentje zitten, die het gemunt heeft op jouw nek! Niet geschikt voor mensen met een zwak gestel...

Scare Zone

Zombie Grounds

De doden zijn weer tot leven gekomen in de Zombie Grounds. Na zoveel jaar onder de grond hebben ze een flinke honger gekregen, ze zijn dan ook hard op zoek naar levend vlees. De zielen die hier rondspoken hebben geen prettige dood gehad en dat zullen ze je laten weten ook!

Freak(y) Shows

 

Martelgang

De beul staat klaar om een stel verse slachtoffers over de kling te jagen. Met chirugische precisie snijd, zaagt en hakt hij zich een weg door de ingewanden van de ter dood veroordeelde gevangenen.