The Lost Forest

Halloweengroep.be presenteert dit jaar voor het 7de jaar hun Halloween event. Dit jaar genaamd: “The Lost Forest, waar sprookjes tot leven komen”.
The Lost Forest is het spookhuis van het evenement. Wat door deze groep zelf gebouwd wordt. The Lost Forest maakt deel uit van GriezelBuiten. Hiervoor zijn een aantal straten in de omgeving van het spookhuis volledig omgetoverd in de Halloween sfeer. Hierdoor maakt het een compleet avondje uit.

The Lost ForestDe Halloween groep is feitelijk een verenging die zich bezig houd met het bouwen van spookhuizen. Omdat ze al 6 jaar ervaring hebben, weten ze maar al te goed hoe ze een spookhuis neer moeten zetten.     Voor het spookhuis wordt alles uit de kast getrokken wat je van een spookhuis mag verwachten: speciale effecten, video projecties, geur effecten, gezichtsbedrog en ga zo maar door. Ook wordt er veel aandacht aan de grime besteed. Het evenement wordt per jaar beter.

Ook al duurt het evenement maar 1 avond, worden er ongeveer 1000 gasten verwacht. Dit doordat de Halloween groep zelf flink promotie maakt over het evenement.

Het evenement vindt plaats op 31 oktober 2011 te Mol, België. Ongeveer een halfuur rijden vanaf Eindhoven.

Het evenement is gratis!

The Lost Forest
31 oktober 2011, 18:00 – 23:30
Kapellestraat 111
2400 Mol
www.halloweengroep.be
www.hierisginderbuiten.be