Haunted Houses

The Forgotten

Duik in de wereld der waanzin en werkelijkheid ! Is alles maar een droom ?

Hier grijpt het je echt naar je keel; je angsten en ergste nachtmerries! Kun je ze zien, horen of voelen? Zijn ze echt of alleen maar fantasie? Vind het antwoord op deze vraag en duik in een wereld van waanzin en werkelijkheid!

Deathpital

Wie zich vrijwillig aan een bezoek aan dit ziekenhuis ondewerpt, moet stalen zenuwen en een hart van steen hebben. De patienten hebben hier de bloedige regie overgenomen. Hoop op beterschap is tevergeefs. Slechts één operatie scheidt je van de dood.

Baboo Twister Club

Hier vergaat de tijd als een roes wanneer jullie een monsterlijk feest vieren.

De tijd gaat bloedstollend snel voorbij terwijl je een demonisch feestje viert. Maar je zult hier niet ontspannen aan de bar kunnen zitten om een drankje te bestellen. Wie diep in de ogen van de bardame kijkt, neemt gegarandeerd ook een kijkje in het hiernamaals.

Circus of Freaks

Bezoekers opgepast ! In dit oude circus lijkt de tijd stil te staan.

Maak een reis door de tijd naar de jaren '30. In dit oude familiecircus lijkt de tijd stil te staan. Maak de piste vrij voor angstaanjagende clowns, zeldzame apen en een voorstelling van shockerende absurditeiten en freaks! Kom kijken en beleef misschien wel de allerlaatste voorstelling.