Walibi Holland Halloween Fright Nights 2011

Halloween Fright Nights 2011: Discover Your Fear!

Walibi Halloween Fright Nights 2011 - Professor Mortis

Wat is jouw grootste angst? Daar kom je in de laatste weekenden van oktober achter tijdens de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Dit jaar opent Walibi Holland een nieuw Haunted House (spookhuis) wat geheel in het teken staat van jouw grootste angst! Professor Mortis zet de deuren van zijn angstinstituut open om je te confronteren met jouw grootste angst! Weet jij hier levend uit te komen of ben je na afloop rijp voor het gekkenhuis? Kom oog in oog te staan met jouw ergste nachtmerrie  tijdens Halloween Fright Nights 2011.

Ook zal de spanning te snijden zijn in de beruchte scarezones! 250 acteurs zorgen ervoor dat je het uitgilt van angst, ze zijn dit jaar met een recordaantal… dus vluchten is zinloos. In de Haunted Houses zul je doodsangsten uitstaan en de horrorshows zul je nooit meer vergeten. De Halloween Fright Nights zijn dit jaar groter dan ooit met maar liefst 4 Haunted Houses, zorg dat je erbij bent.

De Halloween Fright Nights zijn elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 14 oktober tot en met 30 oktober 2011 van 18.00 tot 22.00 uur. Alle spectaculaire attracties in het park zijn op deze avonden geopend. Walibi Holland is geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Haunted Houses, Scarezones en Horrorshows zijn de ingrediënten van de Halloween Fright Nights. De Horrorshow en Scarezones zijn vrij toegankelijk. Voor de Haunted Houses dienen aparte tickets gekocht te worden. Een Haunted House is een loopspookhuis, waarin tientallen acteurs de bezoekers de stuipen op het lijf jagen. Wegens de populariteit van dit evenement wordt geadviseerd om entreebewijzen vooraf online te kopen. Meer informatie is te vinden op: frightnights.nl.


Let op! Dit evenement kan te intens zijn voor kinderen onder de 16 jaar. Maskers, schmink en kostuums zijn niet toegestaan.