Walibi Holland Halloween Fright Nights 2011

Win plaatsen voor het Scare Camp!

Wat is jouw grootste angst? Daar kom je in oktober achter tijdens de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Dit jaar opent Walibi Holland een nieuw Haunted House wat geheel in het teken staat van jouw grootste angst! Professor Mortis zet de deuren van zijn angstinstituut open om je te confronteren met jouw grootste angst! Weet jij hier levend uit te komen of ben je na afloop rijp voor het gekkenhuis? Kom oog in oog te staan met jouw ergste nachtmerrie tijdens Halloween Fright Nights 2011.

Scare CampScare Camp
Tijdens de première avond van Halloween Fright Nights, op vrijdag 14 oktober, organiseert Professor Mortis van het gelijknamige angstinstituut, het zogeheten Scare Camp. Na sluitingstijd blijven je in dit angstaanjagende kamp slapen in Walibi Holland en beleven je een nacht die je niet meer zult vergeten. Dat je geen oog dicht zult doen tijdens dit kamp is een ding dat zeker is.

Wij van Halloween.nl mogen ook plaatsen weg geven voor het Scare Camp. Het Scare Camp vindt plaats op 14 oktober en begint om 16:00 uur.
Ben jij 18 jaar en ouder?
Ben jij vrijdag vanaf 16:00 uur beschikbaar?
Wil jij naar dit Scare Camp?
Weet je al wie je mee wilt nemen?

Is het antwoord "JA" op alle 4 bovenstaande vragen? Dan maak je kans op plaatsen voor het Scare Camp!

Geef antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw grootste angst of fobie?

Mail ja antwoord, naam, adres en telefoonnummer voor dinsdag 11 oktober 2011 16:00 uur naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tav. "ScareCamp actie"

De actie is helaas afgelopen! De 3 winnaars van 2 plaatsen zijn:

  • B, Campen
  • J. van Hamond
  • K. Thieme

Walibi Holland heeft contact opgenomen met de prijs winnaars!

Namens Halloween.nl wensen wij ze veel plezier en succes!

Professor Mortis organiseert horrorkamp tijdens Halloween Fright Nights

Biddinghuizen, 20 september 2011 - Op vrijdag 14 oktober barst in Walibi Holland de 11e editie van Halloween Fright Nights los. Tijdens deze Fright Nights kunnen bezoekers huiveringwekkende Haunted Houses, Scarezones en Horrorshows ontdekken. Het thema dit jaar is ‘Discover Your Fear’, waar bezoekers oog in oog komen te staan met hun grootste angsten. Dit jaar opent een nieuw Haunted House dat geheel in het teken staat van de grootste angst van de Nederlandse bevolking!

Fright Nights Scare Camp

Tijdens de première avond van Halloween Fright Nights, op vrijdag 14 oktober, organiseert Professor Mortis van het gelijknamige angstinstituut, het zogeheten Scare Camp. Na sluitingstijd blijven de gasten van dit angstaanjagende kamp slapen in Walibi Holland en beleven ze een nacht die ze hun leven niet meer zullen vergeten. Wat Professor Mortis precies voor hen in petto heeft, blijft nog onbekend, maar dat de deelnemers geen oog dicht zullen doen, is een ding dat zeker is. De ‘gelukkigen’ die mogen komen overnachten worden geselecteerd uit alle deelnemers aan de Scare Test.

Scare Test

Walibi Holland ontwikkelde in samenwerking met Professor Mortis de zogenaamde Scare Test. Door middel van deze test worden de grootste angsten van de Nederlandse bevolking onderzocht. Volgens Professor Mortis is de Scare Test nu al een groot succes: “We hebben veel ervaring met dit soort onderzoeken, maar nooit kwamen er binnen zo’n korte tijd zoveel reacties binnen. Doordat veel deelnemers een test invullen krijgen wij een duidelijk beeld van de angsten van de Nederlandse bevolking. Met de testresultaten kan Walibi Holland deze angsten ook daadwerkelijk ten uitvoer brengen tijdens Halloween Fright Nights, zodat de bezoekers hun grootste angst aan den lijve kunnen ondervinden.” Mensen kunnen nog tot begin oktober deelnemen aan de test op de website van Halloween Fright Nights.

Algemene informatie

Het evenement vindt plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 14 tot en met 30 oktober 2011 van 18.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend.
Walibi Holland is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar. Wegens de populariteit van dit evenement wordt geadviseerd om entreebewijzen vooraf online te kopen. Meer informatie en de Scare Test zijn te vinden op: frightnights.nl

Walibi onderzoekt grootste angsten van Nederlandse bevolking

Walibi onderzoekt grootste angsten van Nederlandse bevolking


Biddinghuizen, 1 september 2011 – Walibi Holland start een onderzoek naar de grootste angsten van de Nederlandse bevolking.  Waar zijn Nederlanders het meest bang voor, is dat een vliegtuigcrash, brand, een ontvoering of een slangenbeet? De uitkomsten van dit angstonderzoek gebruikt Walibi Holland voor de invulling van Halloween Fright Nights, die dit jaar voor de elfde keer in de herfstvakantie worden gehouden.

Scare Test

In samenwerking met het Mortis Institute ontwikkelde Walibi Holland de zogenaamde Scare Test. Een online test die in een aantal vragen de deelnemer inzicht geeft in zijn of haar grootste angsten. Op de speciale website van het attractiepark kan men gratis aan de test deelnemen. Het onderzoek zal eind september worden afgerond.
Park-directeur Mascha van Till: ‘De top-3 van grootste angsten onder de Nederlanders gaan we tijdens de Fright Nights ook echt in praktijk brengen. We dagen de bezoekers uit om weerstand aan deze grootste angsten te bieden’. Het park is ervan overtuigd dat Halloween Fright Nights  editie 2011 als meest angstaanjagend de boeken in zal gaan. ‘Elk jaar vragen de bezoekers om nog heftigere spookhuizen en Scarezones. Door de uitslagen van dit onderzoek zijn we in staat om bezoekers een nog realistischer Halloween te laten beleven’ aldus Van Till.

Halloween Fright Nights: Discover Your Fear

Het vierde spookhuis dat dit jaar geopend wordt, zal volledig in het thema ‘Discover Your Fear’ staan. Daarnaast pakt het park weer groots uit met nieuwe angstaanjagende Scarezones, Spookhuizen en Horrorshows.
De populaire clown Eddie kampt met psychische problemen, waarvoor hij op dit moment door het Mortis Institute wordt behandeld. Walibi Holland garandeert de bezoekers echter dat Eddie de Clown tijdens Halloween zeker van de partij zal zijn.  In de loop van september zal het volledige programma van Fright Nights bekend gemaakt worden.

Algemene informatie

Het evenement vindt plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 14 tot en met 30 oktober 2011 van 18.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend.
Walibi Holland is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar. Wegens de populariteit van dit evenement wordt geadviseerd om entreebewijzen vooraf online te kopen. Meer informatie is te vinden op: frightnights.nl.

Nieuwe Spookhuis Walibi Holland: Psycho Shock

Walibi Holland 2011 - Attractie Menu

Op de vernieuwde website over de Halloween Fright Nights in Walibi Holland is er in de afbeeldingen op de site al te lezen hoe het nieuwe spookhuis gaat heten. Daar is namelijk te lezen "Psycho Shock".

De "verborgen" optie in het Extra's menu is een minder spannende optie om foto's te uploaden.

Teaser Halloween Fright Nights

Eddie de Clown is DoorgedraaidVandaag is het dan eindelijk zover! De voorpret voor de fans en het trickeren van de nieuwe bezoekers is begonnen voor Halloween Fright Nights. In de eerste teaser van dit jaar is te zien hoe Eddie de Clown de weg kwijt is, waardoor het bestuur van Walibi Holland niet meer weet wat ze mijn hun grote ster van de afgelopen 4 Fright Nights moeten doen. Dit alles wordt na een persconferentie breed uitgemeten in de Telegraaf.

Lees meer: Teaser Halloween Fright Nights