Teaser Halloween Fright Nights

Eddie de Clown is DoorgedraaidVandaag is het dan eindelijk zover! De voorpret voor de fans en het trickeren van de nieuwe bezoekers is begonnen voor Halloween Fright Nights. In de eerste teaser van dit jaar is te zien hoe Eddie de Clown de weg kwijt is, waardoor het bestuur van Walibi Holland niet meer weet wat ze mijn hun grote ster van de afgelopen 4 Fright Nights moeten doen. Dit alles wordt na een persconferentie breed uitgemeten in de Telegraaf.


Hier begint het verhaal van een mogelijke nieuwe Character voor Halloween Fright Nights. In een oude fabriek krijgen we de eerste glimpen te zien van deze mysterieuze persoon. Afgaande aan de verschillende shots in het filmpje kunnen we ervan uit gaan dat het een doktor of professor is. Wel is al duidelijk gemaakt via de twitter van Jeffrey Erens (red. medewerker Walibi Holland) dat we hier sowieso niet te maken hebben met de veelal bejubelde Dokter Shock, welke voor zorgde dat Halloween Fright Nights een van de eerste parken in Europa was die Halloween bracht met een verhaallijn.

Het is dus afwachten wat er de komende weken voor nieuwe teasers naar buiten komen en of we meer krijgen te zien deze mysterieuze character.

Voor de geïnteresseerden is hierbij het filmpje en oordeel zelf wat je denkt dat deze character is!