Professor Mortis organiseert horrorkamp tijdens Halloween Fright Nights

Biddinghuizen, 20 september 2011 - Op vrijdag 14 oktober barst in Walibi Holland de 11e editie van Halloween Fright Nights los. Tijdens deze Fright Nights kunnen bezoekers huiveringwekkende Haunted Houses, Scarezones en Horrorshows ontdekken. Het thema dit jaar is ‘Discover Your Fear’, waar bezoekers oog in oog komen te staan met hun grootste angsten. Dit jaar opent een nieuw Haunted House dat geheel in het teken staat van de grootste angst van de Nederlandse bevolking!

Fright Nights Scare Camp

Tijdens de première avond van Halloween Fright Nights, op vrijdag 14 oktober, organiseert Professor Mortis van het gelijknamige angstinstituut, het zogeheten Scare Camp. Na sluitingstijd blijven de gasten van dit angstaanjagende kamp slapen in Walibi Holland en beleven ze een nacht die ze hun leven niet meer zullen vergeten. Wat Professor Mortis precies voor hen in petto heeft, blijft nog onbekend, maar dat de deelnemers geen oog dicht zullen doen, is een ding dat zeker is. De ‘gelukkigen’ die mogen komen overnachten worden geselecteerd uit alle deelnemers aan de Scare Test.

Scare Test

Walibi Holland ontwikkelde in samenwerking met Professor Mortis de zogenaamde Scare Test. Door middel van deze test worden de grootste angsten van de Nederlandse bevolking onderzocht. Volgens Professor Mortis is de Scare Test nu al een groot succes: “We hebben veel ervaring met dit soort onderzoeken, maar nooit kwamen er binnen zo’n korte tijd zoveel reacties binnen. Doordat veel deelnemers een test invullen krijgen wij een duidelijk beeld van de angsten van de Nederlandse bevolking. Met de testresultaten kan Walibi Holland deze angsten ook daadwerkelijk ten uitvoer brengen tijdens Halloween Fright Nights, zodat de bezoekers hun grootste angst aan den lijve kunnen ondervinden.” Mensen kunnen nog tot begin oktober deelnemen aan de test op de website van Halloween Fright Nights.

Algemene informatie

Het evenement vindt plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 14 tot en met 30 oktober 2011 van 18.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend.
Walibi Holland is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar. Wegens de populariteit van dit evenement wordt geadviseerd om entreebewijzen vooraf online te kopen. Meer informatie en de Scare Test zijn te vinden op: frightnights.nl