Win plaatsen voor het Scare Camp!

Wat is jouw grootste angst? Daar kom je in oktober achter tijdens de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Dit jaar opent Walibi Holland een nieuw Haunted House wat geheel in het teken staat van jouw grootste angst! Professor Mortis zet de deuren van zijn angstinstituut open om je te confronteren met jouw grootste angst! Weet jij hier levend uit te komen of ben je na afloop rijp voor het gekkenhuis? Kom oog in oog te staan met jouw ergste nachtmerrie tijdens Halloween Fright Nights 2011.

Scare CampScare Camp
Tijdens de première avond van Halloween Fright Nights, op vrijdag 14 oktober, organiseert Professor Mortis van het gelijknamige angstinstituut, het zogeheten Scare Camp. Na sluitingstijd blijven je in dit angstaanjagende kamp slapen in Walibi Holland en beleven je een nacht die je niet meer zult vergeten. Dat je geen oog dicht zult doen tijdens dit kamp is een ding dat zeker is.

Wij van Halloween.nl mogen ook plaatsen weg geven voor het Scare Camp. Het Scare Camp vindt plaats op 14 oktober en begint om 16:00 uur.
Ben jij 18 jaar en ouder?
Ben jij vrijdag vanaf 16:00 uur beschikbaar?
Wil jij naar dit Scare Camp?
Weet je al wie je mee wilt nemen?

Is het antwoord "JA" op alle 4 bovenstaande vragen? Dan maak je kans op plaatsen voor het Scare Camp!

Geef antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw grootste angst of fobie?

Mail ja antwoord, naam, adres en telefoonnummer voor dinsdag 11 oktober 2011 16:00 uur naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tav. "ScareCamp actie"

De actie is helaas afgelopen! De 3 winnaars van 2 plaatsen zijn:

  • B, Campen
  • J. van Hamond
  • K. Thieme

Walibi Holland heeft contact opgenomen met de prijs winnaars!

Namens Halloween.nl wensen wij ze veel plezier en succes!