Haunted Houses

Takeaway

Wanneer je s’nachts trek hebt in een snack ben je bij de Chinese “Take Away” aan het verkeerde adres. Dit fast food restaurant nodig je uit voor een kijkje achter de schermen, maar het aanbod is gemengd. Bloed druipt uit de mondhoeken van de bediening die met krankzinnige blik wacht op hun gasten. Of zijn hun gasten de volgende slachtoffer? Vanuit de keuken klinkt gekrijs. In krappe kooien zitten katten opgesloten, wachtend op hun laatste dag. Zonder genade zwaait de kok met zijn hak mes. Het aanblik van de kok in koud zweet zorgt er voor dat uw eetlust verdwijnt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Down

Down

Ga naar beneden diep in de ondergrondse leidingen door middel van een stinkende riool en ontmoet ratten en andere beesten. In het duitster liggen een aantal onverwachte schepselen op de loer, wat je nooit zou kunnen vermoeden…

 

 

 

 

 

 

 

Zombieville

“Zombieville” leeft! In de ruïnes van een oude Griekse stad zijn de instellingen van Zombieville. Pas op voor de zombies die in het donker op de loer liggen.

De bloeddorstige beesten tonen hun tanden en duiken in hordes op voor de bezoekers. Ze dringen zich op in de mist. De eerste slachtoffers bungelen in lijkenzakken aan het plafon. Overal scharrelen kakkerlakken over de muur. Paniek en walgen zal vooraf gaan aan de gevangen. Kettingen rammelen doordringen de kamer en versteken het gevoel van onmacht. “Zombieville”onschuldige zielen verontreinigd met een bloedige ruïne. 

Be mine ... ?

Het is stil rond de oude galerij. Dood stil. Als je ooit ondergrond durfte te gaan, is het misschien  moeilijk om je weg terug te vinden door de talrijke gangen. Verlaten gangen, spinnenwebben aan het plafon. Bedrieglijk onschuldig. Maar de ondode mijnwerkers weten hun weg door de grond naar de indringers. Een scheur kan gevaarlijk zijn. Skeletten brokkelen af onder de voeten. Het is zeker dat ze deze mijn hebben gegraven als eigen graf.

The Villa

The Villa

Dit victoriaanse pand heeft een donkere geschiedenis. De portretschilder die hier woonde maakte schilderijen van de bewoners. Alleen bevatten de schilderingen hun ziel. Wanneer het nacht is komen ze tot leven. Pak je moed te samen en ga het huis binnen…