Nederland

Café of the 1000 corpses - Zandvoort

Het spookt in Zandvoort. De gure zeewind giert al dagen door de enge straten en stegen. Vrouwen van middelbare leeftijd slaan soms onverwacht een kreet in de bruine cafés van het dorp, ze voelen intuïtief aan dat er een dezer dagen iets vreselijks staat te gebeuren.
De dorpsbewoners hebben nachtmerries van lage technogolven die hun harten laten bonken tot in hun keel. De klok naar het einde der tijden begint te tikken! AAAAAAAA!
Zinderend, sensationeel, huiveringwekkend en extravagant! De lijken lopen erme
e weg en de heksen spugen hun slijk uit op het uithangbord van café Buitenspel op de avond van 20 oktober. 'Salvia spreekt anders' organiseert hier dit jaar 'Halloween 2012 café of the 1000 corpses', laat je verrassen door de aankleding, de lichteffecten en de fijne klanken van DJ Sparkowski maar vooral ook door de gezellige sfeer die er hangt.

Als je de weg niet vind volg dan het bloedspoor...

Halloween 2012 café of the 1000 corpses
Zaterdag 20 oktober vanaf 20:00 uur
Dresscode: Halloween
DJ Sparkowski (Yves Sparks)
Organisatie: Salvia spreekt anders en café Buitenspel
Café Buitenspel
Kosterstraat 9 Zandvoort

 

 

 

 

The End is near Party - Amsterdam

De Amsterdam Halloween Party vindt dit jaar voor de 4e keer plaats op het Westergasfabriekterrein en mag zich inmiddels HET Halloween feest van Nederland noemen.

Een 100% verkleed publiek in spectaculaire creaties, is het decor van een uitzinnig feest:.

The End is Near in de zalen van WesterUnie, Westerliefde en Transformatorhuis.

Het feest begint onmiddellijk na aankomst van de Parade in het Westerpark.

Er is geen volgende keer

Aanvang 22:00 uur // Einde (der tijden) 07:00 uur

Tickets: 24,50

 

ARTISTS LINE-UP

Een gruwelijk feest in 3 zalen. Zo gaan we het doen:

Het Transformatorhuis wordt tot “ARMAGEDDON” omgedoopt; met als host Maya.

Met de artiesten: Tom Trago, Henzel & Disco Nova, Beesmunt Soundsystem, She Male, spacegirls, Lupe, Chicky, Miss Bunty, en Catcarpenters

De WesterUnie krigt de titel “ OPENBARING 13:1-18”met De Man Zonder Schaduw, Terry Toner en Michiel Tettero

De Westerliefde wordt het DISCO INFERNO MASSACRE met o.a. EgbertJan Weeber, Brian S. ,Sheila Hill en Robbert de Hiro.

Er komt geen kans meer om het ooit nog beter te doen, want: The End is Near!

Twisted Fairytales - Hoogeveen

De dagen worden weer korter en het wordt ‘s avonds alweer donkerder. Er wordt achter de schermen bij Gree’s Feestwinkel druk gewerkt aan Twisted Fairytales Hogeveeneen Halloweenevenement voor Hoogeveen en omstreken. De 6e keer dat we weer proberen een mooi evenement neer te zetten, samen met veel enthousiaste mensen.

Het thema dit jaar is Twisted Fairytales. In de foyer van het Theater de Tamboer te Hoogeveen wordt een Halloweendiscobal gehouden. Dit bal staat in het teken van het sprookje Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Iedereen komt natuurlijk verkleed, want met jouw outfit kun je een moorddiner voor 2 winnen van Het Koetshuis. Samen met ongeveer 20 acteurs waant men zich die avond in het sprookje van Sneeuwwitje. Er gebeuren daar griezelige en vreemde dingen die avond.

Rond middernacht wordt er een King and Queen of the night gekroond en daarna kan men Halloween verder vieren in de 9 kroegen/pubs die ieder voor zich een sprookje uitbeelden. In iedere kroeg/pub hangt een stembus, zodat het publiek een stem uit kan brengen bij zijn favoriete kroeg/pub.
Wie wint de Halloweenwisselbokaal dit jaar! Om 02.30 uur wordt bekend gemaakt welke kroeg/pub het sprookje origineel heeft neergezet.

Vanaf 15 september a.s. zijn de kaarten voor het Halloweendiscobal in de voorverkoop bij Gree’s Feestwinkel. Er zijn er maar 400, dus wil je erbij zijn................! Met dit entreekaartje kun je met 4 euro korting op 27 oktober a.s. naar een speciale griezelfilm voor deze avond in de Luxor van Hoogeveen.
( vroege voorstelling )

Op 13 oktober a.s. 14.00 uur is er een griezelvossenjacht voor de kids van groep 3 t/m 8. ( kosten 1 euro ) Zoek de griezelige sprookjes op in de Hoofdstraat en win een mooie prijs. Starten in Gree’s Feestwinkel. Aanmelden hiervoor kan via de mail of telefonisch.

Dead Famous: Halloween Amsterdam

Op 27 oktober vindt de 12de editie van Spook’s gekostuumeerd Halloweenfeest plaats. In 2000 organiseerde Amsterdam Spook in Boom Chicago een van de eerste echte Halloweenfeesten van Amsterdam. Nu, twaalf jaar later, is Halloween helemaal in: er zijn allerlei soorten fantastische feesten in de stad. Maar wat maakt de feesten van Amsterdam Spook zo bijzonder? Bij Spook staat Halloween in het teken van plezier maken en draait alles om Halloween, en daarbij nemen we onszelf niet te serieus.

Thema van 2012: DEAD FAMOUS

Na het Freakshow-thema in 2011  en Mad Science in 2010 staat Halloween dit jaar in het teken van de horrors of Hollywood. DEAD FAMOUS draait om de gruwelen van beroemd zijn en het griezelige heersende schoonheidsideaal: gedrochten met botoxlippen, enorme siliconenborsten en een spray tan.

We zombificeren Madonna, Kanye en Paris. Marilyn, Elvis en Michael herrijzen uit hun graf, met wormen en al. Stort je in de gruwel van glitter & glamour. Vanavond ben je DEAD FAMOUS, dahling.

Leef je uit met je outfit!

Zoals altijd, is alles geoorloofd. Ga voor gruwelijk, beroemd, of gruwelijk beroemd. Zoek inspiratie bij MTV of E-News. Dos je uit als look-a-lijk van je grootste filmidool, ondode celebrity, rondspokende paparazzo, of als iemand uit Jersey Shore.

Wek Anne Nicole Smith, James Dean of Kurt Cobain op uit de dood. Creëer een horrorversie van Lady Gaga, Justin Bieber, Britney Spears of Jay-Z.

Er is een geldprijs voor Beste Groep, Beste Themakostuum & Origineelste Outfit.

Odeon Amsterdam

27 oktober 2012, 22:00 tot 07:00

TICKETS

€ 22 in de voorverkoop. Vroege Spook-tickets (4 voor de prijs van 3 ) zijn online beschikbaar tot 10 september 2012.