Dead Famous: Halloween Amsterdam

Op 27 oktober vindt de 12de editie van Spook’s gekostuumeerd Halloweenfeest plaats. In 2000 organiseerde Amsterdam Spook in Boom Chicago een van de eerste echte Halloweenfeesten van Amsterdam. Nu, twaalf jaar later, is Halloween helemaal in: er zijn allerlei soorten fantastische feesten in de stad. Maar wat maakt de feesten van Amsterdam Spook zo bijzonder? Bij Spook staat Halloween in het teken van plezier maken en draait alles om Halloween, en daarbij nemen we onszelf niet te serieus.

Thema van 2012: DEAD FAMOUS

Na het Freakshow-thema in 2011  en Mad Science in 2010 staat Halloween dit jaar in het teken van de horrors of Hollywood. DEAD FAMOUS draait om de gruwelen van beroemd zijn en het griezelige heersende schoonheidsideaal: gedrochten met botoxlippen, enorme siliconenborsten en een spray tan.

We zombificeren Madonna, Kanye en Paris. Marilyn, Elvis en Michael herrijzen uit hun graf, met wormen en al. Stort je in de gruwel van glitter & glamour. Vanavond ben je DEAD FAMOUS, dahling.

Leef je uit met je outfit!

Zoals altijd, is alles geoorloofd. Ga voor gruwelijk, beroemd, of gruwelijk beroemd. Zoek inspiratie bij MTV of E-News. Dos je uit als look-a-lijk van je grootste filmidool, ondode celebrity, rondspokende paparazzo, of als iemand uit Jersey Shore.

Wek Anne Nicole Smith, James Dean of Kurt Cobain op uit de dood. Creëer een horrorversie van Lady Gaga, Justin Bieber, Britney Spears of Jay-Z.

Er is een geldprijs voor Beste Groep, Beste Themakostuum & Origineelste Outfit.

Odeon Amsterdam

27 oktober 2012, 22:00 tot 07:00

TICKETS

€ 22 in de voorverkoop. Vroege Spook-tickets (4 voor de prijs van 3 ) zijn online beschikbaar tot 10 september 2012.