Twisted Fairytales - Hoogeveen

De dagen worden weer korter en het wordt ‘s avonds alweer donkerder. Er wordt achter de schermen bij Gree’s Feestwinkel druk gewerkt aan Twisted Fairytales Hogeveeneen Halloweenevenement voor Hoogeveen en omstreken. De 6e keer dat we weer proberen een mooi evenement neer te zetten, samen met veel enthousiaste mensen.

Het thema dit jaar is Twisted Fairytales. In de foyer van het Theater de Tamboer te Hoogeveen wordt een Halloweendiscobal gehouden. Dit bal staat in het teken van het sprookje Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Iedereen komt natuurlijk verkleed, want met jouw outfit kun je een moorddiner voor 2 winnen van Het Koetshuis. Samen met ongeveer 20 acteurs waant men zich die avond in het sprookje van Sneeuwwitje. Er gebeuren daar griezelige en vreemde dingen die avond.

Rond middernacht wordt er een King and Queen of the night gekroond en daarna kan men Halloween verder vieren in de 9 kroegen/pubs die ieder voor zich een sprookje uitbeelden. In iedere kroeg/pub hangt een stembus, zodat het publiek een stem uit kan brengen bij zijn favoriete kroeg/pub.
Wie wint de Halloweenwisselbokaal dit jaar! Om 02.30 uur wordt bekend gemaakt welke kroeg/pub het sprookje origineel heeft neergezet.

Vanaf 15 september a.s. zijn de kaarten voor het Halloweendiscobal in de voorverkoop bij Gree’s Feestwinkel. Er zijn er maar 400, dus wil je erbij zijn................! Met dit entreekaartje kun je met 4 euro korting op 27 oktober a.s. naar een speciale griezelfilm voor deze avond in de Luxor van Hoogeveen.
( vroege voorstelling )

Op 13 oktober a.s. 14.00 uur is er een griezelvossenjacht voor de kids van groep 3 t/m 8. ( kosten 1 euro ) Zoek de griezelige sprookjes op in de Hoofdstraat en win een mooie prijs. Starten in Gree’s Feestwinkel. Aanmelden hiervoor kan via de mail of telefonisch.