Belgie

Bobbejaanland

Bobbejaanland wordt van 13 oktober tot en met 21 oktober en van 27 oktober tot en met 3 november voor een groot deel omgetoverd tot Vampire Village. In Vampire Village zit er achter elke boom wel een vampier die de bezoekers de stuipen op het lijft jaagt. Ze zijn hongerig op zoek naar hun nieuwste slachtoffers. Vampire Village is vrij toegankelijk en voor heel de familie. Dat is anders met het nieuwe Labyrinth of Evil, een complex doolhof dat iedereen die er ronddwaalt op het verkeerde spoor zet. Monsters en andere griezelfiguren maken het de bezoekers moeilijk om de weg naar de veiligheid van ‘t Plezantste Land terug te vinden. Het griezelgehalte in dit labyrinth is zo hoog, dat het alleen toegankelijk is voor 16 jaar en ouder.

Bobbejaanland the labyrinth of evilThe Labyrinth of Evil 
Pure horror! Dit gruwellabyrint doet al je grootste angsten werkelijkheid worden. Deze monsterlijke doolhof is zo huiveringwekkend dat hij alleen toegankelijk is voor 16 jaar en ouder. Durf jij het aan? Schreeuwen mag, maar niemand zal je horen!

 


Bobbejaanland Vampire VillageVampire Village
Wees op je hoede in dit vampierendorp. Achter elke hoek en boom kan er eentje zitten die maar al te graag zijn tanden in je nek wil planten. Enkel als de vampieren zich net gevoed hebben, ben je veilig, dan dansen ze zelfs voor jou! Opletten voor scherpe hoektanden is de boodschap!

 


Bobbejaanland Vampires!2Vampires!2  NIEUW
Werkelijkheid of illusie? Sittah Koene, wereldkampioen ‘stage illusions’ sleurt je mee in een episch duel der vampieren waarin niets is wat het lijkt. Een jong koppeltje dreigt ongewild de inzet van deze ultieme battle te worden. Wie moet het onderspit delven en wie zegeviert? Laat je overdonderen door deze mix van sensationele illusies, flitsende dans-choreografieën en straffe acrobatie!

 

 

Voor algemene informatie en tickets kijk op bobbejaanland.be

The Cursed Ship - Mol

The Curdes Ship is de naam van het spectaculaire spookhuis van 2012 in Mol, welke door de Halloweengroep georganiseerd wordt,

Halloweengroep is een feitelijke vereniging die zich vooral bezighoudt met het bouwen van spookhuizen. Zo openen wij elk jaar op 31 oktober een ander spookhuis in Mol, wat elk jaar meer dan 1000 bezoekers oplevert.

Ook maken wij gebruik van speciale effecten, denk maar aan: videoprojectie, geureffecten, gezichtsbedrog en zo kunnen we natuurlijk nog een tijdje verdergaan.
 
Tevens zorgen we voor de allerbeste make-up technieken die elk jaar geavanceerder worden zodat we alles nog echter kunnen laten overkomen.
 
Onze acteurs zijn niet alleen te zien in onze spookhuizen. Ook zijn ze te zien op diverse grote evenementen, dit vooral in oktober zodat we voldoende promotie kunnen maken. Zo waren ze bijvoorbeeld aanwezig op de lichtstoet van Mol-Ginderbuiten en op Pennenzakkenrock op het Provinciaal Domein Zilvermeer.
 
Onze mascotte is “Geest”, hij is dé kracht achter Halloweengroep en zorgt ervoor dat er elk jaar weer een prachtig spookhuis rechtstaat en dat de acteurs op hun best zijn. Waar Halloweengroep is, is “Geest”. Hij is te herkennen aan zijn volledig witte outfit en je hoort hem zeker van ver aankomen.
 

 

Halloweennight Retie

GROOTS INDOOR SPOOKHUIS
Je bezoekt het grootste indoor spookhuis van de kempen, maarliefst 380m² griezelplezier. Na het succes van 2011, een 2e editie met nieuwe technieken en vernieuwd parcour. In kleine groepjes ontdek je de spookachtige decors met aangepaste muziek en belichting. Je doorloopt de verschillende thema's waar je het gevoel van beangstigend plezier zal ervaren. De live acteurs zullen je een geweldig en uniek avontuur bezorgen dat je nog lang zal bijblijven. Kortom, een geweldig avondje uit met de spannende combinatie van paniek, lach en actie. Kom als je durft !

HELDERZIENDE  - KAARTLEGSTER
Paranormale activiteit, het mystery van het onbekende, het zesde zintuig... . Kom het zelf beleven bij halloweennight retie. Zit u met een vraag die u graag beantwoord hebt, kom ze stellen aan onze helderziende. De antwoorden die zij via haar gids krijgt worden u eerlijk en vertrouwelijk doorgegeven. Meer informatie hierover bij "attracties"

GRATIS  KINDERGRIME
Er is een stand voorzien waar de kinderen gratis geschminkt worden.

GRIEZELCAFE  MET  LIVE-BAND
Na een bezoekje aan het spookhuis kan je  wat nagenieten in het griezelcafé met als specialiteit onze halloweencoctails. Nieuw dit jaar is het optreden van de  live-band. 6  kempense jeugdtalenten zullen zorgen voor een toffe, aangename ambiance.Deze cover- band zal voor u soft rock songs brengen die u allen bekend in de oren zullen klinken. Zij treden een 3-tal keer op gedurende gans de avond, dit  optreden word u gratis aangeboden door halloweennight Retie. Zeker een aanrader voor jong en oud.

Proef ook zeker onze overheerlijke halloweensoep!

OPENINGSUREN
woensdag 31 oktober van 18.00 uur tot 23.00 uur

PRIJZEN  SPOOKKASTEEL

* volwassenen :               3,5 euro
* kinderen tot 12 jaar :   1,5 euro
* kinderen onder de 4 jaar zijn niet toegelaten in het spookkasteel, wel in de kantine
* kinderen van 4 tot 10 jaar dienen vergezeld te zijn van een volwassene

PRIJZEN WAARZEGSTER – KAARTLEGSTER
* De prijs voor 1 consult van 10 minuten is 8 euro

KINDERGRIME  IS  GRATIS

LOCATIE
GC Den Dries
Kerkhofstraat  37
2470 Retie
Belgie

PARKEREN
er is parkeergelegenheid op volgende plaatsen:
* voor en achter GC Den Dries.       
* sporthal Retie = ong. 100 meter.  
* op het marktplein = ong. 200 meter.

ROUTE
Halloweennight is gemakkelijk te bereiken via
- E34 (Antwerpen - Eindhoven / afslag 26 / richting Retie )
- E313 ( Antwerpen - Hasselt / afslag 23 / geel / Retie)

 

Meer informatie is te vinden op http://www.everyoneweb.be/halloweennight/