Bobbejaanland

Bobbejaanland wordt van 13 oktober tot en met 21 oktober en van 27 oktober tot en met 3 november voor een groot deel omgetoverd tot Vampire Village. In Vampire Village zit er achter elke boom wel een vampier die de bezoekers de stuipen op het lijft jaagt. Ze zijn hongerig op zoek naar hun nieuwste slachtoffers. Vampire Village is vrij toegankelijk en voor heel de familie. Dat is anders met het nieuwe Labyrinth of Evil, een complex doolhof dat iedereen die er ronddwaalt op het verkeerde spoor zet. Monsters en andere griezelfiguren maken het de bezoekers moeilijk om de weg naar de veiligheid van ‘t Plezantste Land terug te vinden. Het griezelgehalte in dit labyrinth is zo hoog, dat het alleen toegankelijk is voor 16 jaar en ouder.

Bobbejaanland the labyrinth of evilThe Labyrinth of Evil 
Pure horror! Dit gruwellabyrint doet al je grootste angsten werkelijkheid worden. Deze monsterlijke doolhof is zo huiveringwekkend dat hij alleen toegankelijk is voor 16 jaar en ouder. Durf jij het aan? Schreeuwen mag, maar niemand zal je horen!

 


Bobbejaanland Vampire VillageVampire Village
Wees op je hoede in dit vampierendorp. Achter elke hoek en boom kan er eentje zitten die maar al te graag zijn tanden in je nek wil planten. Enkel als de vampieren zich net gevoed hebben, ben je veilig, dan dansen ze zelfs voor jou! Opletten voor scherpe hoektanden is de boodschap!

 


Bobbejaanland Vampires!2Vampires!2  NIEUW
Werkelijkheid of illusie? Sittah Koene, wereldkampioen ‘stage illusions’ sleurt je mee in een episch duel der vampieren waarin niets is wat het lijkt. Een jong koppeltje dreigt ongewild de inzet van deze ultieme battle te worden. Wie moet het onderspit delven en wie zegeviert? Laat je overdonderen door deze mix van sensationele illusies, flitsende dans-choreografieën en straffe acrobatie!

 

 

Voor algemene informatie en tickets kijk op bobbejaanland.be