The Cursed Ship - Mol

The Curdes Ship is de naam van het spectaculaire spookhuis van 2012 in Mol, welke door de Halloweengroep georganiseerd wordt,

Halloweengroep is een feitelijke vereniging die zich vooral bezighoudt met het bouwen van spookhuizen. Zo openen wij elk jaar op 31 oktober een ander spookhuis in Mol, wat elk jaar meer dan 1000 bezoekers oplevert.

Ook maken wij gebruik van speciale effecten, denk maar aan: videoprojectie, geureffecten, gezichtsbedrog en zo kunnen we natuurlijk nog een tijdje verdergaan.
 
Tevens zorgen we voor de allerbeste make-up technieken die elk jaar geavanceerder worden zodat we alles nog echter kunnen laten overkomen.
 
Onze acteurs zijn niet alleen te zien in onze spookhuizen. Ook zijn ze te zien op diverse grote evenementen, dit vooral in oktober zodat we voldoende promotie kunnen maken. Zo waren ze bijvoorbeeld aanwezig op de lichtstoet van Mol-Ginderbuiten en op Pennenzakkenrock op het Provinciaal Domein Zilvermeer.
 
Onze mascotte is “Geest”, hij is dé kracht achter Halloweengroep en zorgt ervoor dat er elk jaar weer een prachtig spookhuis rechtstaat en dat de acteurs op hun best zijn. Waar Halloweengroep is, is “Geest”. Hij is te herkennen aan zijn volledig witte outfit en je hoort hem zeker van ver aankomen.