Haunted Castle - Feast of Screams

Afgelopen jaar was de eerste editie van dit evenement. Met meer dan het verwachte aantal bezoekers en veel positieve reacties kunnen we het zeker een geslaagd evenement noemen. We hebben ook veel tips en ideeën gekregen van bezoekers en zelf veel geleerd van deze eerste editie.

Haunted Places
Tijdens Halloween is de Keukenhof omgetoverd tot een spookachtig landgoed. De Haunted Places worden 's avonds bevolkt door de meest afschrikwekkende figuren. Ze maken je bezoek aan de Keukenhof een ware nachtmerrie!

The Horror Carnivale
Dames en heren, kinderen en ander gespuis: komt dat zien! Bereid u voor op een ongekende circus show. Illustere acts, bizarre illusies en nog nooit eerder vertoonde praktijken! Het huilen zal u nader staan dan het lachen, durft u het aan?

Scare Zones
Op Haunted Castle is er een plek waar je echt nachtmerries van krijgt. In de Scare Zone lopen de meest verschrikkelijke monsters rond, die je de stuipen op het lijf jagen. Achter iedere boom of struik kan er eentje zitten, die het gemunt heeft op jouw nek! Niet geschikt voor mensen met een zwak gestel...

Freak Shows

Creepy Foto Spots
Ben jij bang aangelegd en bonkt je hart bij het minste geringste al in je keel? Dan gelooft niemand waarschijnlijk dat je op Haunted Castle bent geweest. Wil je je moed graag bewijzen? Op verschillende plekken zijn speciale creepy foto spots ingericht waarbij je dit bewijs kunt maken. En misschien maar goed ook.... want wellicht is het je laatste foto wel....


Openingstijden
Haunted Castle is geopend op 27 oktober van 15:00 tot 24:00 uur.

Voorverkoop
De voorverkoop voor Haunted Castle 2012 is geopend! Koop je kaartje via www.4tickets.nl

De voorverkoop loopt tot en met 26 oktober. Daarna kan je uiteraard ook aan de kassa terecht.

Ticketprijzen
Dagkaart volwassenen Haunted Castle op 27 oktober     € 12,50
Dagkaart kind 4 t/m 12 Haunted Castle op 27 oktober     € 8,00

Prijzen incl. BTW.