Movie Park Germany 2012

Haunted Houses

DEATHpital

(toegang vanaf 16 jaar)

Wie zich vrijwillig aan een bezoek aan dit ziekenhuis ondewerpt, moet stalen zenuwen en een hart van steen hebben. De patienten hebben hier de bloedige regie overgenomen. Hoop op beterschap is tevergeefs. Slechts één operatie scheidt je van de dood.

Geopend vanaf 18.00 uur. De ingang bevindt zich tussen MP Xpress en Bandit.

The Forgotten

(toegang vanaf 16 jaar)


Hier grijpt het je echt naar je keel; je angsten en ergste nachtmerries! Kun je ze zien, horen of voelen? Zijn ze echt of alleen maar fantasie? Vind het antwoord op deze vraag en duik in een wereld van waanzin en werkelijkheid!

Geopend vanaf 18 uur. De ingang bevindt zich rechts van Time Riders.

Baboo Twister Club

(toegang vanaf 12 jaar)

De tijd gaat bloedstollend snel voorbij terwijl je een demonisch feestje viert. Maar je zult hier niet ontspannen aan de bar kunnen zitten om een drankje te bestellen. Wie diep in de ogen van de bardame kijkt, neemt gegarandeerd ook een kijkje in het hiernamaals.

Geopend vanaf 18.00 uur. De ingang bevindt zich links van het Fundbüro

Circus of Freaks

(toegang vanaf 16 jaar)

Maak een reis door de tijd naar de jaren '30. In dit oude familiecircus lijkt de tijd stil te staan. Maak de piste vrij voor angstaanjagende clowns, zeldzame apen en een voorstelling van shockerende absurditeiten en freaks! Kom kijken en beleef misschien wel de allerlaatste voorstelling.

Geopend vanaf 18.00 uur. De ingang bevindt zich tussen Movie Park Souvenirs en de Roxy 4-D bioscoop.